Afslank Artikelen

De Voordelen Van Koolhydraat Remmers

Winkels staan vandaag de dag vol met diverse afslank producten, waarvan het product koolhydraat remmers er slechts een voorbeeld van is. Mensen van tegenwoordig houden zich een stuk bewuster bezig met afslanken, en in het bijzonder gezond en verantwoord afslanken. Bij gezond afslanken horen gezonde –en natuurlijke – afslank producten. De bewuste consument koopt niet zomaar lukraak een –potentieel schadelijk- afslankproduct. Nee, hij of zij wil tegenwoordig weten wat het product precies doet in het lichaam en wat eventuele consequenties en bijwerkingen kunnen zijn. Zo ook met koolhydraat remmers-wat doen koolhydraat remmers precies?

Koolhydraat remmers en de werking in het lichaam
Koolhydraat remmers remmen de opname van de aanwezige koolhydraten uit het voedsel door het lichaam. Het lichaam heeft koolhydraten nodig om optimaal te kunnen functioneren. Koolhydraten komen voor in producten die zetmeel bevatten, zoals rijst, bloem, cake, brood enzovoort.

Koolhydraten worden in het lichaam omgezet in glucose of suiker. Als het lichaam deze glucose niet direct nodig heeft dan wordt deze glucose omgezet in en opgeslagen als vet. Normale alledaagse producten bevatten tegenwoordig veel zetmeel. Het is dan ook bijna onvermijdelijk dat mensen met ons huidige dieet te dik worden. Koolhydraat remmers, zoals Drietrine Phase 2 voorkomen dat in het lichaam glucose omgezet wordt in vet. Deze remmers helpen het verteringsenzym alpha amylase dat zetmeel omzet in glucose, te neutraliseren. De koolhydraten verlaten hierna het lichaam simpelweg als ontlasting.

Meest recente onderzoeken hebben aangetoond dat producten zoals Drietrine Phase 2 bij kunnen dragen aan een gewichtsverlies van een half pond per week.

Een ander groot voordeel van deze Phase 2 koolhydraat remmers is dat ze een compleet natuurlijk product zijn en onttrokken zijn van onder andere kidney bonen. De werking van koolhydraat remmers is door onderzoekers bewezen en de pillen hebben nauwelijks tot geen bijwerkingen.

Dus mocht u een van die personen zijn die een koolhydraat rijk dieet volgt, en niet graag uw pasta, brood, cake en snacks opgeeft? Dan zijn koolhydraat remmers een goede optie voor u. U kunt hiermee effectief de inname van koolhydraten verminderen zonder daadwerkelijk maaltijden te hoeven schrappen.

Koolhydraat remmers zijn een goede optie voor als u de strijd succesvol wilt aangaan met uw overgewicht.

Schrijf een reactie