Afslank Artikelen

diëten met Chinees eten

Kan ik fit blijven met Chinese voeding?

Chinese levensmiddelen zijn zogenaamd onweerstaanbare voedingsmiddelen, ze bieden niets dan goede, heerlijke levensmiddelen ten aller tijden. Chinezen staan bekend om hun geweldige chef-koks en koks in het vasteland van Azië en de Chinese keuken hebben de hele wereld veroverd. Over verschillende delen van de wereld zie je vele Chinese keukens om de hoek, die staan te wachten om ontdekt te worden. Chinees voedsel staat bekend om zijn klassieke oosterse smaak en warme noedels om van te watertanden.

Maar hoe kunt u fit en sexy blijven met deze koolhydraat-rijke voeding? Hoe kunt u heerlijke kung pao geserveerd met veel suiker weerstaan? Hoe kunt u proberen Chinese zoete lekkernijen te beperken in uw dieet? Kunt u slank en fit blijven, zelfs als u Chinees eet? Het antwoord is duidelijk ja! U kunt nog steeds fit en slank zijn zelfs met uw geliefde Chinees voedsel, u hoeft alleen de basisregels te kennen om uw prachtige figuur te behouden.

Diëten met Chinese levensmiddelen … wat is het geheim?

Voor u naar een Chinees restaurant gaat, is het belangrijk om weten welk type diëter u bent. Bent u degene die zich altijd beperkt, zelfs kleine hoeveelheden suiker of zetmeel? Bent u een diëter die regelmatig afwijkt, maar wel vaak naar de sportschool gaat? Bent u de diëter die altijd suiker en zetmeel aanvaardt, maar in kleine porties? Deze dingen zijn belangrijk voor u Chinese levensmiddelen gaat eten.

Van Chinese levensmiddelen kan niet worden beloofd dat ze helemaal gezond zijn voor de mensen, vooral als u op een strak dieet bent, kan u Chinees voedsel misschien beter vergeten. Maar er zijn sommige dingen die kunnen helpen wanneer u kijkt naar Chinees eten en trek krijgt. Ontdek hoe u vet kan verslaan, zelfs als u van deze prachtige internationale keuken geniet!

Wordt slank en gezond, ook met Chinese eten!

Er zijn maar weinig voedingsmiddelen die u moet vermijden als u op Chinees restaurant gaat, die dingen kan u beter vermijden want ze zijn een vloek op uw slanke lijn.
– Rijst en gebakken rijst of gestoomde rijst. Ze zijn hoog in koolhydraten vooral gebakken rijst
– Noedels en alle assortimenten
– Wontons, vooral de gefrituurde wontons
– Gepaneerde vleeswaren zoals varkensvlees, kip of rundvlees
– Ei-rollen staan ook niet niet op dieet lijst

Deze sauzen bevatten grote hoeveelheden suiker dus beter voorkomen voordat het te laat is voor je figuur.
– Zoetzure saus
– Eend met saus
– Pruimensaus
– Oestersaus
– Hoisin saus

Dus wat zouden uw voedingskeuzes dan moeten zijn? U kan nog steeds genieten van Chinees eten door de volgende keuze van levensmiddelen:
1. Doorzichtige dunne soep
2. Gestoomde voedingsmiddelen zoals vis, tofu en groenten
3. Vlees en groenten met extra voorzichtigheid met sauzen
4. Roergebakken gerechten zonder suiker of zetmeel
5. Zwarte bonen saus
6. Kip met walnoten
7. Eier foo yung maar zonder jus

U ziet het, u kan nog fit en gezond blijven terwijl u geniet van de Chinese keuken!

Schrijf een reactie