Afslank Artikelen

Druiven Als Tussendoortje En Verlies Gewicht!

druiven als tussendoortje

Wijn heeft ervoor gezorgd dat druiven in de belangstelling zijn gekomen als fantastisch gezond fruit. Wijn is goed voor u. De landen met regelmatige wijndrinkers hebben vaak niet het probleem dat sommige andere landen hebben. De calorieën in wijn en andere alcoholische dranken zijn echter niet goed. Maar door druiven te eten, zorgt dit voor een geweldige manier van gewicht verliezen.

Wat Druiven Voor U Doen

Druiven zijn gezonde kleine vruchtjes. Ze bevatten weinig calorieën, zijn smakelijk en kunnen uw afslankdoelen ondersteunen.

 • Druiven zijn een uitstekend alternatief, wanneer u behoefte aan zoetigheid heeft. U kunt uit de witte of rode variant kiezen.
 • Druiven zijn ook goed als u graag iets knapperigs wilt eten. Knapperige druiven zijn verfrissend en smakelijk.
 • Sommige onderzoeken menen dat de fytochemicaliën in druiven helpen bij het verbranden van lichaamsvet.
 • Ze bevatten veel water, wat helpt om het lichaamsvet af te breken en het lichaam te laten werken zoals het moet.
 • Druiven zitten boordevol voedingsstoffen. Studies tonen aan dat een dieet met veel variatie aan voedingsstoffen, zorgt voor minder behoefte aan tussendoortjes.

 

Druiven Kiezen

Er zijn veel verschillende druiven. Kijk naar fruit dat vol is, een groene tak heeft en van gelijke kleur is. Vermijd druiven die al zacht of papperig is, of een gerimpeld vel heeft.

 

Bewaring

Bewaar de druiven ongewassen in de koelkast tot ongeveer een week. Als u een gemakkelijkere manier wilt, verwijder ze dan van de takken en plaats ze een in schaaltje. Dan hoeft u enkel een handjevol te pakken en ze te wassen.

Druiven Aan U Dieet Toevoegen

Druiven zijn zeker uitstekende tussendoortjes. U kunt zelfs nog creatiever worden, door ze op een andere manier aan uw dieet toe te voegen.

 • Doe ze in uw yoghurt.
 • Ingevroren druiven zijn een heerlijke traktatie, zeker in de zomer.
 • Grill de druiven om ze als nagerecht te serveren.
 • Voeg ze toe aan salades, kipgerechten of een kipsalade.
 • Voeg ze aan fruitsalades toe.
 • U kunt ook genieten van 100% druivensap (kijk dit goed na), rozijnen en druivenjam zolang deze van echt fruit zijn gemaakt.

Belangrijk is om te weten dat u druiven nooit moet schillen. Hierdoor gaan veel van de voedingsstoffen verloren. Zelfs als u druiven in de blender stopt of aan een gerecht toevoegt, laat u de schil zitten.

Hoeveel Druiven

Hoewel druiven goed voor u zijn, moet u ze met mate eten. Een half tot 1 kopje druiven is al voldoende als tussendoortje.

Druiven zijn uitstekend om de behoefte aan zoetigheid weg te nemen. Vaak is dit verlangen de reden dat mensen teveel zoetwaren en ander junkfood eten. Door te zorgen voor gezonde alternatieven, kunt u dit probleem vermijden. U zult merken dat druiven een verzadigd gevoel geven en een geweldige aanvulling zijn voor uw maaltijden.

Schrijf een reactie