Afslank Artikelen

Eet Wat U Wilt Om Gewicht Te Verliezen

dieetprogramma

Zou u interesse hebben in een dieet waarbij u alles mag eten, terwijl u tegelijkertijd gewicht verliest? Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn. U kunt echter geloven dat u gewicht kunt verliezen, terwijl u eet wat u wilt. Dit is misschien de reden waarom u nooit eerder succes heeft behaald met een dieet. Voorheen was uw dieet misschien saai en smaakloos, omdat u slechts op een droog blaadje sla mocht kauwen.

De Gedachte Achter Beperkte Porties Eten

De gedachte achter gewicht verliezen terwijl u kunt eten wat u wilt, is het beheersen en beperken van de porties. Wat u dik maakt is niet het soort voedsel dat u eet, maar wel de hoeveelheid eten dat uw lichaam binnenkrijgt! Dit betekent dat u bijna alles mag eten dat u graag heeft, zolang u de porties maar klein houdt. Dit is een geweldige gedachte tijdens het volgen van een dieet, omdat u niet hoeft over te stappen naar smakeloze gerechten.

Natuurlijk is eten wat u wilt erg verschillend van het Adkins Dieet, of een ander soort dieet. U kunt kip, pasta, vis, of welk voedsel dan ook eten, zolang u het maar beperkt tot 1 kleine portie. Zodoende houdt u het binnenkrijgen van de hoeveelheid calorieën onder controle. U hoeft zich namelijk geen zorgen te maken, dat u het soort voedsel dat u graag eet moet vermijden. Het uitgangspunt van deze gedachte is, dat u hoeveelheid van calorieën rond de 1800 tot 2500 calorieën per dag houdt, afhankelijk van uw lichaamstype.

Welk Soort Dieet Programma Moet U Volgen?

  • De eerste regel is dat u niet meer dan 1 portie eet van elke voedselsoort dat voor ogen heeft. Bijvoorbeeld, door uw kom met cornflakes tot aan het randje te vullen, zorgt dit ervoor, dat u meer dan 2 porties cornflakes eet. Hierdoor krijgt u tijdens het ontbijt alleen al meer dan 120 calorieën binnen.
  • U kunt een maatbeker of een kleiner bord voor uzelf kopen, om uzelf te garanderen dat alle porties en hoeveelheid calorieën beperkt blijven.
  • Als voorbeeld zijn er speciale borden met een afbeelding van elke voedselgroep te vinden, met afgetekende lijnen om aan te geven hoeveel u moet eten. Dit zou ook moeten zorgen dat u duidelijk kunt zien hoeveel proteïnes en andere belangrijke voedingsstoffen u binnenkrijgt tijdens de maaltijden.
  • Als u kant en klare maaltijden eet, zorg dan dat u kijkt naar de hoeveelheid calorieën die in een portie zitten, zodat u weet hoeveel calorieën u binnenkrijgt.
  • Eet wat u wilt, zolang u alle calorieën per maaltijd en per dag bij elkaar optelt.
  • Deze routine kan worden doorbroken als u naar een restaurant gaat of uit eten gaat. In restaurants krijgt u meestal enorme porties. Wanneer u alles opeet, zult u teveel calorieën binnen een enkele maaltijd binnenkrijgen.

Schrijf een reactie