Afslank Artikelen

Extra Activiteiten Om Gewicht Te Verliezen

dagelijks bewegen

Soms maakt het geen verschil uit wat u doet, om voldoende gewicht te kunnen verliezen. U kunt rigoureus diëten en enorm hebben gesport, om uiteindelijk op te merken dat u slechts enkele pondjes hebt verloren. U moet deze situatie omdraaien, zeker als u een mooi en slank lichaam wilt. Dit gebeurt niet over een nacht ijs en u zult ervoor moeten werken. Daarbij moet u soms extra activiteiten uitvoeren om meer gewicht te kunnen verliezen. U zult beloont worden wanneer uw weegschaal uiteindelijk het juiste gewicht aangeeft.

Maak Van Sport Uw Hobby

Door uw favoriete sport om te zetten naar een hobby, kan dit geweldig zijn als u gewicht wilt verliezen. Op deze manier blijft u eerder actief, zeker als u een activiteit doet wat interessant is. Bijvoorbeeld, als u graag golft, zou u minstens 1 dag per week moeten golfen. Als u graag tennist, kunt u elke week tennissen of squashen. Het maakt niet uit wat u graag doet, zolang u het maar regelmatig doet.

Loop Zoveel Mogelijk

Dit is waarschijnlijk een van de beste activiteiten om een actieve levensstijl te hebben. Wandelen is belangrijk, omdat het helpt bij het verbranden van calorieën en het verhogen van de spijsvertering. In feite is wandelen zelfs een van de meest effectieve vorm van lichaamsbeweging. Dit kunt u elke dag te doen om fit en slank te blijven. De meeste experts raden aan dat u minstens 3 kilometer per dag wandelt om het beste resultaat te krijgen.

Blijf Actief In Uw Dagelijkse Routine

Het is misschien tijd om actief te blijven, tijdens uw dagelijkse routine. Dit betekent dat u actief het huis kunt opruimen, zelf uw auto zult wassen, het gras zal maaien, de zolder eens opruimen of het meubilair van plaats veranderen, etc. U zult versteld staan van het aantal calorieën dat u op deze manier kunt verbranden.

Vermijd Junk Food

Als u kijkt naar de ingrediëntentabel van elk voedselproduct, zult u verbaast zijn van het aantal calorieën dat u elke dag ongemerkt binnenkrijgt. Door bijvoorbeeld een hamburger te eten in uw favoriete fastfood restaurant, kunt u 200 tot 350 calorieën extra op een dag binnenkrijgen. Daarom is het beter om helemaal weg te blijven van fastfood of junk food en zult u snel op weg zijn naar een slanker lichaam. Blijf uit de buurt van voorbewerkt eten en probeer zoveel mogelijk organisch voedsel te eten.

Koop Een Fitness Abonnement

Als u elke week bij een fitnessclub gaat sporten, zal u dit zeker helpen. Gebruik een Stairmaster of elliptische machine om die extra kilo’s te verbranden, die u de afgelopen jaren heeft verzameld. Als u geen fitnessabonnement kunt krijgen, dan kunt u bijvoorbeeld touwtje springen of 100 sprongen per dag maken. U kunt een tennisracket aanschaffen en oefenen alsof een tennisbal raakt. U zult versteld staan van de resultaten.

Schrijf een reactie