Afslank Artikelen

Geef uw koelkast een makeover en u krijgt er zelf één!

De koelkast is een grote hulp voor dieters, maar wist u dat ze ook onze grote vijand kunnen zijn? Koelkasten zorgen voor het slagen of falen van een goede voeding. Dit elektronisch apparaat doet dienst als onze deur of toegangspoort tot het eten vanallerlei voedingsmiddelen. Als we iets willen eten, is het eerste dat we doen onze koelkast openen. Wanneer we naar iets verlangen is het eerste dat in ons opkomt, op zoek gaan naar iets in onze koelkast . Als we honger hebben, is het eerste ding dat we zien onze koelkast.

Stelt u zich eens voor hoe vaak u op een dag uw koelkast opent op zoek naar iets om te eten. Maar wat als uw koelkast vol zit met ongezonde maaltijden? Wat als uw koelkast vol zit met voeding met een hoog calorie-gehalte? Wat als u maar enkele groenten en fruit in uw koelkast heeft zitten die gaan rotten omdat u niet genoeg aandacht besteed aan het eten ervan? Ziet u hoe koelkasten onze voeding in een ramp kunnen omtoveren?

7 manieren om gewicht te verliezen door een koelkast makeover!

Gelukkig zijn er 7 manieren die we kunnen gebruiken om de inhoud van onze koelkast te wijzigen en de koelkast een gezonde makeover te geven. Op deze manier hoeft u niet bang te zijn om uw koelkast te openen op zoek naar voedingsmiddelen.

1.Houd de slimme keuzes altijd binnen bereik
Pronk met alle gezonde voedingsmiddelen en houd die calorie-rijke voedingsmiddelen weg. In plaats van de appeltaart op het bovenste schap te leggen, waarom deze niet gebruiken als schap voor fruit en groenten? Op deze manier eet u als u honger heeft eerste gezonde voedingsmiddelen en gaat u niet nadenken over calorie-rijke voedingsmiddelen die zijn verborgen in uw koelkast.

2.Prioriteit maken
In plaats van dat fruit en die groenten in bruine papieren zakken te bewaren, leg ze in een doorzichtige kom waar u ze eenvoudig kan zien. U kunt ze ook in stukken snijden voor een aantrekkelijkere maaltijd.

3.Maak een gezond boodschappenlijstje
De beste manier om u te beperken van het eten van ongezond voedsel is van het niet allemaal tegelijk te zien. Maak een regel dat “wat het ook is in de koelkast, dat is alles”, dus houd u aan uw boodschappenlijst van gezonde voedingsmiddelen en koop geen ongezonde voedingsmiddelen.

4.Houd een voorraad van goed voedsel
Zorg dat uw koelkast nooit een tekort heeft aan goed voedsel. Zorg ervoor dat u altijd over goed voedsel beschikt in uw koelkast zodat u niet in de verleiding komt om buitenshuis te eten omdat u geen voedingsmiddelen meer in huis heeft.

5.Maak slimme omschakelingen
Vervang calorie-rijke levensmiddelen door vetvrij voedsel of voedsel met een laag vetgehalte . Om dit te kunnen doen, dient u dit geleidelijk en heel langzaam te doen om succesvol te zijn in plaats van een omschakelen van alle voedingsmiddelen in één keer.

6.Gebruik uw koelkast als uw dagboek voor gewichtsverlies
Plak foto’s van uw vooruitgang of gewichtsverlies en een vorderingstabel op uw koelkastdeur om u eraan te herinneren wat er gebeurt.

En de 7de tip …

Zorg ervoor dat u gezonde voedingsmiddelen in uw koelkast heeft en vermijd hetvolgende:
– Volle melk
– Normale kazen
– Romerige slasauzen
– Blauwe kaas
– Frisdrank
– Hot dogs
– Mayonaise
– Boter of margarine
– Tonijnsalade
– Roomkaas
– Zure room
– Vleeswaren
– En alle ongezonde voedingsmiddelen!

Schrijf een reactie