Afslank Artikelen

Haal Binnen 60 Dagen Je Streefgewicht

Een gezond leven leiden en tegelijkertijd veel lichaamsbeweging hebben lijkt soms een beetje teveel gevraagd. Het kost tijd en energie, kennis en een doorzettingsvermogen om gezond te leven. De gevolgen zijn het echter meer dan waard. Je zult je beter voelen, er beter uitzien en minder snel ziektes oplopen als je goed voor jezelf zorgt.
Mocht je een periode wat ongezonder hebben geleefd hoef je je geen zorgen te maken. Binnen 60 dagen kan jij aan een gezonder lichaam werken en jezelf allemaal gezonde gewoontes aanleren.

Vermijd Junkfood
Als je gezonder wilt gaan leven en wilt afvallen moet je meteen al het ongezonde voedsel van je menu afhalen. Daarnaast moet je alle grote verpakkingen snoepjes en zoutjes ook links laten liggen. Je mag af en toe best wel iets ongezonds eten maar zorg dan dat je niet een hele zak chips of een heel pak koekjes opeet. Daarnaast moet je een gebalanceerd dieet volgen dat je van alle nodige voedingsstoffen voorziet en niet teveel calorieën bevat.

Geen Frisdrank
Frisdranken werken erg veel tegen als je een gezonder bestaan wilt leiden. Ze zitten over het algemeen vol met calorieën en zijn daarnaast slecht voor je gebit. De calorieën die je binnen krijgt worden meestal omgezet tot vet dus het is verstandig de frisdranken links te laten liggen.
Als je in plaats van frisdrank water drinkt dan zal je merken dat je een stuk minder snel aankomt en zelfs gewicht gaat verliezen als je er een beetje bij beweegt. Zo’n 2 tot 3 liter water per dag word aangeraden. Als je veel water drinkt dan zal je ook je drang naar voedsel verkleinen. Zeker als je voor je maaltijd een glas water drinkt zal dit helpen omdat je dan tijdens je maaltijd minder eet.

Denk Goed Na Over Hoe Je Het Gaat Aanpakken
Mocht je hebben besloten om af te vallen moet je eerst eens goed nadenken over hoe je het precies wilt aanpakken. Je moet dagelijks met je doelstelling bezig zijn. Je moet niet de hele tijd nadenken over hoe lang het je zult duren voordat je je streefgewicht bereikt. Houd je om te beginnen maar bezig met het van dag tot dag aan te pakken. Je zult zien dat je in een week of twee zichtbare resultaten behaalt.
Houd je aan een schema en eet elke dag op dezelfde tijstippen. Probeer ook genoeg lichaamsbeweging in te roosteren in ditzelfde schema. Houd je voorlopig niet teveel met de toekomst bezig.
Het is mogelijk om binnen 60 dagen je streefgewicht te behalen. Wat je nodig hebt is een gebalanceerd dieet, voldoende lichaamsbeweging en doorzettingsvermogen. Verwacht geen wonderen binnen enkele dagen. Het heeft even geduurd voordat je op je gewicht van nu bent beland en het zal ook even duren voordat je je streefgewicht behaalt.

Schrijf een reactie