Afslank Artikelen

Helpen saunagordels met gewichtsverlies?

Saunagordels zijn een van de nieuwste trends. Ze hebben grote slogans en beloven om u te helpen met vetopslag rond uw buik te verliezen, zonder aan lichaamsbeweging te doen. Alles wat u hoeft te doen is de saunagordel dragen, opwarmen, en u verliest het ongewenste gewicht en vet.

Wat is een Saunagordel?
De sauna gordel heeft haar naam niet aan niets te danken. Het is een brede gordel die wordt gedragen rond het middel. De riem wordt echt warm en zorgt ervoor dat de romp van het lichaam gaat zweten. Dit wordt verondersteld vet rond de buik, rug en heupen aan te pakken. Velen suggereren zelfs dat de riem kan worden gebruikt op de dijen, armen en andere delen van het lichaam.

Hoe werkt het?
De saunagordel werkt door op te warmen. De riem is bedoeld om de hitte van een sauna ta te bootsen, waarbij het geeconcentreerd wordt in een specifieke locatie. Uw lichaam krijgt het dan warm en begint te zweten.

Kan je ermee afvallen?
Het is vrij waarschijnlijk dat regelmatig gebruik van de saunagordel enig gewichtsverlies zal veroorzaken. Dit is vanwege het feit dat het lichaam gaat zweten tijdens het gebruik van de saunagordel. Soms lijkt het gewichtsverlies zelfs aanzienlijk groot met verlies van twee, vijf en zelfs 10 kilo.

Kan je centimeters verliezen?
Het is ook waarschijnlijk dat u centimeters verliest in dit proces. Dit is vanwege het water dat het lichaam verliest door transpiratie. Hoewel dit een goed gevoel kan geven, u helpt in kleinere kleding te passen en er zelfs voor zorgt dat u er geweldig uitziet, is het niet echt ideaal.

Vochtgewicht.
Het gewicht dat wordt verloren tijdens de behandelingen met de saunagordel is vochtgewicht. De saunagordel veroorzaakt zweten waardoor vocht het lichaam verlaat. Het kan resultaten opleveren die op het eerste gezicht geweldig zijn, maar is niet iets dat kan worden gehandhaafd. Vochtgewichtsverlies is slechts een tijdelijk verlies omdat het lichaam het water dat verloren is gegaan dient te vervangen.

Kan het bijwerkingen veroorzaken?
De saunariem kan ook andere bijwerkingen veroorzaken. Veel mensen die er gebruik van hebben gemaakt, hebben vastgesteld dat het de huid kan verbranden. In sommige gevallen is de schade zeer ernstig en kan het leiden tot veel pijn en problemen. Het kan ook leiden tot jeuk, verkleuring van de huid en bij sommige mensen zelfs littekens.

Vochtgewichtsverlies.
Er zijn veel verschillende manieren om vochtgewicht te verliezen. Veel mensen denken dat dit geweldig is, omdat mensen er vaak goed uitzien nadat ze tien tot twintig kilo vochtgewicht hebben verloren. Het probleem komt neer op uitdroging. Het lichaam heeft het moeilijk met het terug op peil brengen van vocht bij extreem zweten. U moet water drinken om dit tegen te gaan, waardoor het gewichtsverlies stopt.

Al bij al denken we bij de saunariem aan het gezegde “als het te mooi klinkt om waar te zijn dan is het waarschijnlijk niet waar”. Natuurlijk kunt u gewicht verliezen en kunt u centimeters kwijt geraken, maar het lichaam heeft vocht nodig. Daarbij zijn er een hoop vervelende bijwerkingen die kunnen voorkomen. Het is gewoon niet de moeite waard!

Schrijf een reactie