Afslank Artikelen

Hoe gewicht te verliezen met Yoga.

Er bestaan verschillende soorten oefeningen en er zijn een heleboel manieren om af te vallen. Vaak is er meer dan een methode nodig, maar yoga kan helpen. Er zijn alleen maar een paar dingen die je zou moeten overwegen.

Spieropbouw om vet te verbranden.
Hoe meer spieren je lichaam heeft, hoe meer calorieën je verbrandt. Dit geldt ongeacht of je rust, speelt, op het werk bent of sport. Welk type yoga je ook doet, je zal spieren opbouwen. Dit zal je op zijn beurt helpen om vet te verbranden.

Niet elke vorm van Yoga zal gewichtsverlies veroorzaken.

Niet alle vormen van yoga leiden tot gewichtsverlies. Tenminste niet rechtstreeks. Het is waar dat alle soorten yoga ervoor zorgen dat je calorieën verbrandt, maar er zijn er slechts een paar die ervoor zorgen dat er grote hoeveelheden calorieën worden verbranden. Dit betekent niet dat je deze andere vormen van yoga niet kan doen. Ze zijn gewoon niet zo effectief voor gewichtsverlies tijdens de training.

Vinyasa of Flow Yoga.
Vinyasa of Flow Yoga zijn vormen van yoga waardoor meer calorieën worden verbrand.
Ashtanga – Dit is een vorm van yoga die krachtig is. Het is vaak het beste om eerste een groepsles te volgen en het dan thuis te oefenen
Power Yoga – Deze vorm van yoga is een cardiovasculaire training
Hot Yoga – Dit is een geweldige yoga die wordt gedaan in een warme kamer. Het veroorzaakt veel gezweet en het zorgt voor een training die calorieën verbrandt.

Volg een groepsles
Het is een goed idee om een les te volgen. Dit komt omdat je de goede manier om de verschillende bewegingen te doen kan leren. Je kan ook de motivatie vinden om de yoga voort te zetten. Het is ook moeilijker om een geplande les te missen dan een training thuis over te slaan.

Koop een video of twee.
Het is ook een goed idee om een paar goede video’s aan te schaffen. Op die manier kun je de videotraining doen op de dagen dat je een les mist en thuis bent. Je kan op deze manier ook nieuwe dingen leren.

Deel van een afslankings-levencyclus.
Het is niet waarschijnlijk dat je al het gewenste gewicht gewoon met yoga kunt verliezen. Toch kan yoga een uitstekend deel zijn van een gewichtsverlies-levensstijl. Meng het met andere vormen van lichaamsbeweging, een goed dieet, en veel water en je zal spieren opbouwen en vet verbranden.

Alle Yoga.
Zolang je op zoek bent naar het vorm geven en opbouwen van spieren en je geest met je lichaam in verbinding wilt brengen, maakt het niet uit welk type van yoga je doet. Het kan ook geweldig zijn voor het verliezen van gewicht, zolang je ook andere vormen van oefening doet. Dus, geniet van welk type yoga.

Yoga staat normaal gesproken niet bekend als een oefening voor gewichtsverlies. Je kunt echter in vorm komen en afvallen met yoga. Dit is vooral waar als je yoga mengt met andere vormen van lichaamsbeweging en met een gezonde levensstijl.

Schrijf een reactie