Afslank Artikelen

Hoe je dieet met laag koolhydratengehalte opvolgen als je niet thuis bent…

Als je een persoon bent die moeite heeft om gewicht te verliezen, dan weet je wellicht wel dat weinig actief zijn, niet echt iets voor jou is, vooral als je van voeding houdt. Wat als je er niet in slaagt om altijd zeer actief te blijven? Wat als je noch geld noch tijd hebt om zoveel mogelijk te oefenen? Dan is de beste manier om gewicht te verliezen enkel en alleen op dieet gaan. In combinatie met enkele goede eenvoudige oefeningen kan het een grote hulp betekenen!

Het eten van een laag koolhydratendieet is een van de dingen die je in gedachten moet houden. Er bestaan veel soorten voeding, maar als je weinig beweegt, dan heb je ook een dieet nodig met een laag koolhydratengehalte, om te compenseren wat je nodig hebt. Je moet je lichaam voorzien van lage koolhydraten om het in gang te houden, eerder dan met een hoog gehalte koolhydraten die extra kilo’s opleveren. Enkel als je bereid bent te bewegen, kan je grote hoeveelheden koolhydraten op jouw dieet zetten, maar dan moet je ze ook verbranden.

Lage koolhydraten in restaurants! Hoe slaag je daarin?

Als je thuis blijft, is het gemakkelijker een dieet te volgen met een laag koolhydratengehalte. Je kan je eigen eten koken, je eigen eten bereiden en er je eigen dressing aan toevoegen. Maar wat als je vriend of liefje je uitnodigt voor een diner of lunch? Het is onmogelijk op restaurant te gaan en je eigen eten te bereiden. Raak je in paniek en verlies je je controle als je bedenkt dat je jouw dieet moet verloochenen?

Dit is echt niet nodig, want hier volgen enkele leuke tips waarmee je dat laag koolhydratendieet ook kan volgen in een trendy restaurant! Ontdek ze nu!

Modieus afvallen modieus door het eten van weinig koolhydraten op restaurant!

1. Plannen op voorhand
Er is niets slechter dan niet op voorhand plannen. Vooraleer uit te gaan met je vrienden, kan je zorgen dat je al weet wat op het menu van het restaurant staat. Veel restaurants tonen hun menu online, zodat je die al kan bekijken en bij aankomst weet wat je zal bestellen. Dan hoef je eens ter plaatse niet in paniek te raken en de koolhydraten te tellen van de schotels die ze aanbieden, want je hebt alles op voorhand goed uitgezocht.

2. Bestel je eten met vertrouwen
Je kan met de ober of dienster speciale afspraken maken over je eten. Je hoeft je eigen menu niet samen te stellen, maar wees niet verlegen om sommige voedingsmiddelen te wijzigen voor jou, zoals bijvoorbeeld iets koken in plaats van bakken.

3. Vraag meer groenten
In plaats van salades aan te vullen met veel aardappelen, kan je vragen geen aardappelen te krijgen maar in de plaats daarvan meer groen. Op deze manier eet je minder koolhydraten.

4. Je kan een hamburger bestellen, maar zorg ervoor dat er geen broodje bij is
Leg het broodje opzij en eet in de plaats daarvan meer groenten en fruit.

5. Geen gefrituurd eten
Zorg ervoor dat alles wat je eet gebakken, gestoomd, gekookt of geroosterd is en blijf altijd af van gefrituurde voedingsmiddelen, ze bevatten veel koolhydraten en calorieën.

Schrijf een reactie