Afslank Artikelen

Medicijnen waarvan je afvalt, bestaan die?

Ben je het beu om altijd maar op dieet te zijn, elke dag naar de fitnessclub te gaan en geen enkel resultaat te behalen? Ben je het zat een paar kilo’s af te vallen en vervolgens zit alles er in no time weer aan? Zou je wel een maagverkleining willen, maar kom je daarvoor niet in aanmerking? Wil je andere behandelingenm, zoals liposuctie ondergaan, maar heb je daarvoor het geld niet?

Dan is er een medicijn voor je dat je kan helpen wel te slagen in je pogingen om af te vallen. De naam van dit medicijn is Xenical en het is alleen verkrijgbaar op recept. Het is dus geen afslanksupplement dat vrij verkrijgbaar is en het is ook geen natuurlijk middel. De Amerikaanse FDA heeft dit medicijn goedgekeurd na vele testen en onderzoeken. Wat is Xenical voor medicijn en hoe werkt het?

Er is een medicijn dat werkt … afvallen met Xenical!

Xenical is een medicijn op doktersvoorschrift en helpt bij overgewicht. Je kunt je huisarts hierom vragen. Hij of zij zal je BMI (Body Mass Index) meten om te kijken of je ervoor in aanmerking komt.

Xenical stimuleert de vetverbranding in je lichaam. Daarnaast heeft het nog vele andere werkingen die positief zijn voor mensen met overgewicht. De effecten van Xenical zijn onder meer:

Reductie van slecht cholesterol:

  • LDL ofwel Low Density Lipoprotein
  • Vermindert hoge bloeddruk
  • Verminderde behoefte aan anti-diabetes medicijnen voor diabetici
  • Het belangrijkste: afname van de hoeveelheid vet in het lichaam

Wat is de juiste dosis om af te vallen met Xenical?

De juiste dosis om Xenical in te nemen is driemaal daags 120 mg tijdens de maaltijden. Er zijn mensen die zelf de dosis verhogen, teneinde sneller af te vallen. Dit is echter niet effectief en kan zelfs tot bijwerkingen leiden. Neem dus altijd de voorgeschreven dosis en houd je daaraan.

Je moet Xenical innemen tijdens de drie hoofdmaaltijden en niet op enig ander tijdstip, ook niet bij tussendoortjes. Als je overstapt op een dieet met minder oliën en vetten kun je beter geen Xenical innemen, omdat dat dan geen effect meer heeft.

Het gebruik van Xenical is veilig en bewezen effectief. Er zijn mensen die een jaar lang Xenical innemen. Vraag het advies van je huisarts.

Schrijf een reactie