Afslank Artikelen

moderne benadering van afvallen

Het internet kan je helpen met afvallen! – Ontdek hoe …

Obesitas is een van de grootste gezondheidsproblemen van de moderne wereld. Dat blijkt niet alleen uit de rapporten van de Wereld Gezondheid Organisatie, maar ook uit ons dagelijks leven. Zagen we ooit zoveel te dikke mensen? Hoorden we ooit zoveel praten over afvallen? De afslankindustrie is dan ook een miljardenindustrie. Kijk een uurtje naar het shopping network op de TV en je zult verbaasd zijn hoeveel afslankproducten en apparaten er aangeprezen worden. Overgewicht is een groot probleem en miljoenen te zware mensen zijn bereid er iets aan te doen.

Hoe komt het nu dat er meer mensen aan obesitas lijden dan ooit tevoren? Volgens sommige komt dat door de technologie. We hebben steeds meer apparaten die ons het werk uit handen nemen. We slijten uren achter de TV of computer. Er zit zeker een kern van waarheid in, maar toch biedt juist de technologie ook veel kansen.

Hoe we bijvoorbeeld het internet kunnen gebruiken om af te vallen lees je in de volgende allinea’s.

Internet en afvallen …. een nieuwe benadering van het probleem van overgewicht!

Niemand kan meer beweren dat hij of zij geen idee heeft waarom hij aan overgewicht lijdt of dat hij er wel iets aan zou willen doen, maar niet weet hoe. Met een paar muisklikken verzamel je alle info die je nodig hebt. Op websites vind je met gemak tientallen artikelen geschreven door deskundigen op het gebied van obesitas.
Je hoeft niet meer naar de bibliotheek of de boekwinkel om een boek over afvallen te pakken te krijgen. Op het internet vind je complete afslankprogramma’s met gedetailleerde beschrijvingen van wat je wel en niet zou moeten eten, en uitleg over de fitness oefeningen die je zou kunnen doen om af te vallen. In sommige gevallen wordt er zelfs een heel trainingsschema bijgeleverd.
Daarnaast kun je heel veel informatie over afslankproducten en voedingssupplementen vinden. Als je er even de tijd voor neemt kun je precies uitzoeken welke producten bij jou passen, welke bijwerkingen ze hebben, en waar je ze zou kunnen bestellen. Het mooiste is dat je vaak ook kunt opzoeken wat anderen van het product vonden. Zo wordt de kans op een miskoop verkleind.

Internet – de moderne benadering van afvallen

Een andere manier waarop het internet je kan helpen bij het afvallen is interactie met deskundigen en lotgenoten. Je kunt vragen stellen aan voedingsdekundigen en afslanktrainers en je aanmelden bij internet support groepen, waar je je ervaringen, problemen en successen met andere dieeters kunt delen. Steun van lotgenoten is heel belangrijk als je met succes wilt afvallen.
Is de technologie de oorzaak van ons overgewicht? Misschien wel, maar zeker is dat we de nieuwe technologie, en dan met name het internet, ook kunnen gebruiken om ons probleem op te lossen!

Schrijf een reactie