Afslank Artikelen

Tips Voor Het Drinken Van Bier Als Je Op Dieet Bent

bier

Van het drinken van alcohol kun je snel aankomen, zeker als niet weet welke drank je het beste kunt kiezen. Dat je van een likeur en bacardi colas aankomt ligt voor de hand. Maar hoe zit het met bier? Kun je wel bier drinken? En welk bier moet je dan kiezen?

Drink niet te vaak
Je hoort mannen regelmatig praten over hun bierbuik. Je kunt een bierbuikje ontwikkelen door jarenlang te veel bier te drinken. De enige manier om een bierbuik te vermijden is niet te vaak bier te drinken.

Met mate
Er is natuurlijk ook nog een groot verschil tussen af en toe een biertje nemen en je helemaal klem drinken. Een keer goed dronken worden lijkt misschien wel erg leuk (in elk geval tot de volgende ochtend …) , maar je afslankschema kun je daarna wel in de prullenbak gooien. Hoe meer je drinkt hoe minder je om je afslankvoornemens geeft – in elk geval tot je weer een beetje nuchter wordt… Wanneer je dronken wordt is de kans groot dat je je ook te buiten gaat aan allerlei ongezonde snacks en frisdrank. Drink dus bier – en alle andere alcoholische dranken – met mate.

Wanneer je voordat je een pilsje pakt wat eet, is de kans minder groot dat je teveel gaat drinken.

Welk bier kun je het beste drinken?
“Light” bier is het beste wanneer je op de calorieën wilt letten. In de meeste gevallen zit daar ongeveer een derde en in een aantal gevallen zelfs de helft minder calorieën in. Tegenwoordig zijn er talloze verschillende soorten light bier in de handel.

Een bloedhekel aan light bier?
Wanneer je light bier echt niet lekker vind zou je Guinness eens moeten proberen. Dit rijke donkere bier heeft veel smaak, maar er zitten slechts 120 calorieën per glas in. Dat is een stuk minder dan in een pilsje.

Een laatste tip
Als je van de smaak van bier en de gezelligheid van het samen een pilsje pakken houdt, maar tegelijk om je lijn wilt denken, hebben we nog een tip voor je. Je vrienden zullen je misschien een mietje noemen, maar af en toe een glas water tussen de glazen bier kan heel veel goed doen. Niet alleen verkleint een glas water de kans op een kater, het helpt ook de alcohol sneller in je systeem op te nemen. Dat betekent dat je minder alcohol hoeft te drinken om je prettig en ontspannen te voelen.

Je kunt best bier drinken wanneer je op dieet bent.. Zorg er alleen voor dat je niet teveel drinkt, met mate drinkt en de juiste bieren uitkiest. Wanneer het je om het lekkere ontspannen en losse gevoel gaat dat alcohol je geeft drink dan bij elk glas bier ook een glas water!

Schrijf een reactie