Afslank Artikelen

Verlies een paar pondjes met deze drie afvalgeheimen

Al je genoeg hebt van dat strenge en rigide dieet en al die zware oefeningen, lees dan verder. Dit artikel is vooral bedoeld voor mensen die weinig tijd hebben voor al deze zaken. Zou het niet prachtig zijn als je kon afvallen zonder daar al te veel tijd in te hoeven steken? Nu, dat kan, en wel met de onderstaande drie afvalgeheimen. Die gaan vooral over het aanbrengen van enkele veranderingen in je eet- en leefgewoontes.

Afvalgeheim no. 1

Je maaltijden, je eetgewoontes en de tijden waarop je eet
Als je weet hoe je lekkere en gezonde maaltijden kunt bereiden, dan heb je een grote voorsprong op de mensen die dat niet kunnen. Als je ook nog weet welke voedingsmiddelen weinig calorieën bevatten, dan heb je in feite de sleutel om af te vallen in je handen. Eet altijd zo veel mogelijk vers voedsel, dus niet uit blik, in poedervorm of ingevroren. Neem elke dag de tijd om die verse en gezonde maaltijden te bereiden. Neem de tijd om te koken en neem de tijd om in alle rust en met aandacht te eten. Eet op regelmatige tijdstippen en sla geen enkele maaltijd over. Je zult versteld staan over de snelle resultaten.

Afvalgeheim no. 2

Pas op met restaurants en kantines …
Het is niet nodig om het uit eten gaan in restaurants of het eten in de bedrijfskantine helemaal af te schaffen. Beperk het echter, indien mogelijk, tot enkele malen per maand. Probeer ook die gerechten te kiezen die caloriearm zijn en veel voedingsstoffen en vezels bevatten. Sommige restaurants hebben speciale gerechten voor mensen die aan de lijn denken op hun menu staan. Veel bedrijfskantines hebben tegenwoordig gezond en vers voedsel, bijvoorbeeld salades, volkoren producten en magere zuivelproducten.

Vetten in restaurant- en kantinegerechten:
Het probleem met het voedsel dat bereid wordt in restaurants en door bedrijfskantines (of hun catering toeleverancier) is dat het ongelimiteerde hoeveelheden slechte vetten kan bevatten. Thuis kun je koken met goede oliën en de hoeveelheid olie die je gebruikt beperken. In de keukens van restaurants, bedrijfskantines en catering bedrijven wordt daar echter weinig aandacht aan besteed. Er kunnen dierlijke vetten worden gebruikt of zelfs geharde vetten. Van dat soort vetten wordt je heel snel dik en ze zijn bovendien schadelijk voor de gezondheid.

Afvalgeheim no. 3

Natuurlijke vetverbranders: van cruciaal belang
Er zijn voedingsmiddelen en supplementen die werken als natuurlijke vetverbranders. De sappen en extracten van diverse vruchten en plantensoorten kunnen je lichaam helpen om veel sneller calorieën te verbranden. Voorbeelden daarvan zijn groene thee, citroensap en limoensap. Ook wortelsap en rode bietensap stimuleren de vetverbranding. Bij de drogist, supplementenspeciaalzaak en online webwinkels kun je ook allerlei natuurlijke afslanksupplementen kopen die de vetverbranding stimulere.

Conclusie
Pas bovenstaande drie afvalgeheimen toe en je zult heel snel afvallen, zonder daar al te veel tijd in te hoeven steken. Ze zullen er toe leiden dat je leefstijl op een positieve manier verandert en je bewuster gaat eten en leven.

Schrijf een reactie