Afslank Artikelen

Voordelen van afvallen met een vriend

Niemand kan beweren dat gewichtsverlies gemakkelijk is en de waarheid vertellen. Afvallen is moeilijk. Het is moeilijk om te volbrengen, moeilijk om vol te houden en motivatie is altijd een probleem. Afvallen met een vriend kan vaak een stuk eenvoudiger zijn.

Moeilijkheden van gewichtsverlies
Gewichtsverlies is een geweldige uitdaging. Er zijn talloze dingen die tevoorschijn komen en het moeilijker maken om gewicht te verliezen. Het is echter wel mogelijk. Je moet volhouden en bereid zijn om hard te werken om er te komen.

Voordelen van afvallen met een vriend.
Omdat afvallen zo moeilijk is, heb je er veel voordeel aan van iemand te hebben die je helpt, ondersteunt, ervoor zorgt dat je gemotiveerd blijft en je zelfs houdt aan je verantwoordelijkheden. Deze voordelen maken het verliezen van gewicht met een vriend of geliefde ideaal.
Steun. Ondersteuning krijgen terwijl je probeert om gewicht te verliezen is een enorme hulp. Als je afvalt met een vriend of geliefde, heb je de juiste ondersteuning ingebouwd in de mix. Op die manier staat er iemand voor je klaar als je het moeilijk krijgt.

Lichaamsbeweging. Samen met iemand anders trainen zorgt ervoor dat je meer verantwoordelijkheid hebt. Het is moeilijker om een vriend aan de kant te zetten dan een training.

Eet anders. Vaak zal je om gewicht te verliezen anders moeten gaan eten. Als je samen met een vriend afvalt, is er iemand om nieuwe dingen mee te proberen, je te helpen koken en je te helpen om goede keuzes te maken.

Winkelen. Je kan samen met jouw afval-kameraad gaan winkelen. Dit zal je helpen om de juiste beslissingen te nemen.

Verantwoording. We hebben de neiging ons niet meer aan elkaar te verantwoorden. Dit is echter vaak een belangrijk onderdeel van gewichtsverlies. Als niemand weet over jouw snack om middernacht, dan heb je meer kans om deze op te eten dan dat je het aan een vriend moet vertellen.

Viering. Vaak is gewicht verliezen een gevecht. Het vereist om gevierd te worden, maar als je nog nooit geworsteld hebt met je gewicht, zal je dit niet helemaal begrijpen. Aan de andere kant zal je het zeker begrijpen als je zelf aan het afvallen bent.

Een schouder om op te huilen. In een ideale wereld zouden mensen die gewicht willen verliezen en het ook proberen, dit ook doen. Realiteit beweert echter dat dit niet altijd het geval is. Met een vriend om je erdoor te helpen gaat het beter. Dit betekent niet dat je echt behoefte hebt aan een schouder om op te huilen, maar een vriend aan je zijde hebben kan helpen.

Familie.
Als er iemand in jouw familie behoefte heeft aan hulp bij het verliezen van gewicht, dan is dit de perfecte persoon om je bij aan te sluiten. Vervolgens kan je elkaar op weg helpen en samen veranderingen maken.

Afvallen is moeilijk. Er zijn fantastische momenten en momenten die veel moeilijker te hanteren zijn. De makkelijkste manier is om een vriend te hebben die je kan helpen. Zij kunnen je ondersteunen, samen met jou sporten, je leren om anders te eten, samen winkelen, ervoor zorgen dat je verantwoordelijk blijft en er zijn voor de vieringen en tranen.

Schrijf een reactie