Afslank Artikelen

Wat Zijn Gojibessen En Hoe Helpen Ze Bij Gewichtsverlies?

gojibessen voor gewichtsverlies

Als we spreken van een wonderproduct, dan is het de Gojibes wel. Deze bessen zijn rijk aan voedingsstoffen en aan proteïnes. Ze zijn erg geschikt als onderdeel van een gezond dieet en om gewicht te verliezen.

Wat Is De Gojibes?

De commerciële naam Gojibes, komt van de boksdoornstruik die in China groeit. De bessen hebben verschillende namen, zoals de Chinese wolfsbes, Tibetaanse Goji of Himalaya Goji. Buiten China worden de bessen gedroogd om ze te preserveren. Gojibessen zijn in verschillende natuurwinkels te vinden.

Wat de Gojibes Voor U Doet

Gojibessen hebben veel gezondheidsvoordelen. Ze bevatten veel anti-oxidanten zoals bètacaroteen. Ze bevatten zelfs meer bètacaroteen dan wortels!

 • Gojibessen helpen de suikerspiegel op niveau te houden en daardoor heeft u minder behoefte aan tussendoortjes of zoetigheid.
 • Gojibessen zijn rijk aan vezels, waardoor u langer verzadigd blijft en minder snel opnieuw honger zult hebben.
 • Ze bevatten veel voedingsstoffen, dat uw lichaam gebruikt om voedsel naar energie om te zetten, in plaats van naar vet. Enkele van deze voedingsstoffen zijn: thiamine, calcium en chroom. Ze bevatten ook andere mineralen en vitaminen.
 • Ze geven u meer energie.
 • Ze bevatten veel proteïnes en weinig wet, waardoor spierweefsel opbouw wordt bevorderd. Spieren verbranden meer calorieën in het lichaam.
 • Gojibessen helpen de stresschemicaliën te verlagen, die het lichaam produceert tijdens gewichtstoename. Hierdoor is het minder waarschijnlijk dat uw lichaam vet zal opslaan.
 • Gojibessen kunnen ook de lichaamsbeweging bevorderen. Ze vermeerderen het uithoudingsvermogen en de weerstand, waardoor u langer kunt sporten. Hierdoor verbrandt u meer calorieën.

 

Het Eten Van Gojibessen

De gedroogde Gojibessen kunnen gekocht worden bij Chinese kruidenwinkels en een steeds groter aantal natuurwinkels. U kunt gezondheidsdrankjes kopen die bestaan uit puur Gojibessensap of gemengd zijn met Gojibessensap.

 • U kunt de Gojibessen als sap drinken, of de gedroogde variant als tussendoortje eten.
  Voeg ze toe aan uw ontbijt, in cornflakes of havermoutpap, of in plaats van rozijnen in uw muesli.
 • Kook ze in water totdat ze sappig en vol zijn. U kunt ze dan op deze manier eten of toevoegen aan uw favoriete gerechten.
 • Voeg Gojibessen toe aan gerechten in plaats van rozijnen, zoals salades, muesli, koekjes, exotische soep of pastagerechten.

 

 

Waarschuwing

Gojibessen staan bekend om het reageren op bloedverdunnende medicatie. Als u deze medicatie inneemt, is het verstandig om vooraf uw huisarts te raadplegen. Daarna kunt u met zekerheid te Gojibessen aan uw dieet toevoegen en eten. Kleine hoeveelheden zullen geen problemen veroorzaken, maar als u ze regelmatig wilt eten, kan dit risico geven.

Gojibessen wordt het superproduct van de toekomst genoemd en u kunt er alvast profijt van hebben. Ze bevatten veel gezondheidsvoordelen voor het menselijk lichaam en zullen u helpen om gewicht te verliezen. Voeg ze vandaag nog aan uw dieet toe en pluk de voordelen.

 

Schrijf een reactie