De Populairste Diëten

Fietsen Om Van De Overtollige Kilo’s Af Te Komen

Vind je dat het tijd is om een aantal kilo’s kwijt te raken en weet je niet goed waar je wilt beginnen. Wat denk je ervan om het stof van je fiets af te halen, deze uit de garage te halen en een lekker stukje te fietsen? Fietsen is een perfecte optie als je gewicht wilt verliezen omdat je er veel calorieën mee verbrand. Als je met een redelijk tempo fiets verbrand je zo 450 calorieën per uur.

Fiets Tips
Fietsen is een zeer goede keus als je wilt afvallen. Hier zijn een aantal tips die je kunnen helpen om fietsen af te vallen.

•Probeer elke dag een uur vrij te maken om te fietsen.
•Wat denk je ervan om op de fiets naar je school of werk te gaan? Je moet eigenlijk elke dag fietsen. Combineer fietsen met een gezond dieet en je komt zo makkelijk van je overtallige kilo’s af.
•Wat ook een optie is om het fietsen wat leuker te maken is om met een vriend of je familie voor een fietsritje te gaan. Je kunt zo waarschijnlijk nog langer op de fiets blijven zitten omdat het gezelliger is en je wat kunt praten terwijl je sportief bezig bent.
•Je kunt een goed schema bijhouden en je fietsritten inplannen zodat je er geen tijd voor vrij hoeft te maken.

Fietsen en Diëten
Deze twee gaan goed samen omdat je met het fietsen veel calorieën verbrand terwijl je met een gebalanceerd dieet de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt en geen vet opneemt.
Als je wilt afvallen is het goed om één of twee kilo’s per week kwijt te raken. Als je 30 kilo te zwaar bent kan je denken dat dit te lang voor je duurt maar je zal binnen een paar weken het resultaat zien. Je zult je fitter en energieker voelen, je zelfvertrouwen zal groeien en lichaamsbeweging zal je een stuk makkelijker afgaan. Je zult zeker complimentjes krijgen van de mensen om je heen die zeker het verschil zullen zien en zo kan jij gemakkelijk doorgaan om op de lange termijn je streefgewicht te behalen.

Kies het Juiste Voedsel en Rust Genoeg
Voedsel is de brandstof voor je lichaam. Je wil niet dat je tank leeg raakt dus moet je blijven eten. Je moet echter geen gas in een auto gooien die op benzine rijd en hetzelfde geld voor je lichaam. Al de ongezonde snacks, soda, gebak, snoepjes etc. zijn niet goed voor je gezondheid. Natuurlijk kun je je af en toe wel permitteren om een beetje te snoepen maar je moet dit zeker beperken.
Maak je echter geen zorgen, niemand heeft gezegd dat je niet lekker kan eten. Je zult versteld staan over hoe lekker gezond eten kan zijn. Je kunt online duizenden recepten vinden die je kunnen helpen met het bereiden van heerlijke en gezonde maaltijden.
Naast gezond eten is het ook belangrijk om voldoende te rusten, zeker als je de fiets weer gaat gebruiken. Je moet je lichaam de kans geven om te herstellen en spieren op te bouwen.

Schrijf een reactie