Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

7 Geweldige stappen om gewicht te verliezen. Effectief en toch eenvoudig te volgen!

Bent u moe en wanhopig om die laatste overtollige kilo’s proberen te verliezen, die u al bijna uw hele leven meedraagt? Hebt u verschillende afslankprogramma’s, pillen, crèmes en zelfs afslankpleisters geprobeerd? Dan is het erg waarschijnlijk dat u ook een geweldige fitness video in huis heeft? Of een machine voor prachtige buikspieren en een totale lichaamsbeweging, terwijl u nog steeds met die overtollige kilo’s zit!

Vraagt u zichzelf af waar het verkeerd ging? Welke stappen heeft u niet gevolgd, waardoor het dieet mislukte? Maakt u zich geen zorgen meer, want hier zijn 7 geweldige stappen om gewicht te verliezen. Ze zijn gemakkelijk te volgen, praktisch en zeer effectief! Maak er nu gebruik van!

Volg deze 7 erg gemakkelijke en succesvolle stappen om af te vallen!

1.Stoppen met uithongeren – het strikte dieetschema leidt meestal tot teveel eten. Dit worden ook weleens eetpartijen genoemd. Eet u niet wat u normaal wel graag heeft, dan komt er een periode dat u opeens alles binnen handbereik zult eten. Dit komt, omdat u zo uitgehongerd bent. Houd zelf de controle en verwen uzelf met kleinere porties van het voedsel dat u zo graag heeft.
2.Vooruit plannen – maak een plan en voer deze uit. Als u naar een feest gaat, bedenk dan van te voren welk eten u mag eten en welk eten u graag zou willen eten. U kunt beter een gezonde maaltijd hebben voordat u naar een feest gaat, zodat u zich niet tegoed doet aan alle lekkernijen.
3.U zou realistische afslankdoelen moeten maken – denk niet dat u met gemak binnen een maand op de helft van uw gewicht zult zitten! U zorgt dan zelf voor een mislukking, door te hoge doelen te stellen.
4.Kies gezonde alternatieven – als u zich somber voelt, ren dan niet meteen naar de koelkast. Waarom neemt u geen wandeling met een kennis of onderneem een activiteit zoals schrijven of schilderen. Dit leidt de aandacht weg van eten of alcohol.

Wilt u meer? Hier volgt de rest!

5.Stop met het vermijden van problemen – laat spelende kwesties en pijnlijke gevoelens niet onbesproken. Zorg dat u zich kunt uiten bij een psycholoog, therapie of andere mensen die kunnen helpen. Zo zult u ervoor zorgen dat u niet meteen troost zoekt bij voedsel.
6.Bedenk waarom u op dieet bent – neem de tijd en vernieuw constant de redenen waarom u dieet. Misschien is het vanwege schoonheid of gezondheid, waarbij het handig is om af en toe naar de redenen terug te kijken.
7.Gebruik de kracht van uw geest – gebruik altijd deze kracht. Zorg voor positieve gedachtes in plaats van negatieve. U kunt altijd beter de dingen in een positief licht zien en het negatieve niet laat overheersen.

Voel u goed bij het afslanken door deze simpele en effectieve stappen te volgen!

Schrijf een reactie