Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Afslanken zonder op te geven

Het is bekend feit dat alleen vastbesloten mensen af kunnen vallen. Er is geen gemakkelijk weg naar succes en dat geldt ook voor afslanken. Er zijn heel veel mensen die matig gemotiveerd aan een afslankprogramma beginnen en het na 3 of 5 dagen al weer opgeven. Dat is niet de manier. Als je niet heel vastbesloten bent om door te zetten kun je er beter niet aan beginnen.

De weegschaal en het meetlint
Wat is de beste manier om met een afslankprogramma te beginnen? Natuurlijk, zorgen dat je over de middelen beschikt die je helpen met afvallen: een meetlint, afslankpillen, een inschrijving bij een afslankclub enz.

Val je daarvan af? Het antwoord is een duidelijk NEE. Integendeel. Als je al deze dingen al in huis hebt kun je ze beter weggooien. Ze maken het alleen maar moeilijker om echt af te vallen.

Waarom is dat zo?
Een hele goede vraag! Het is een mythe dat deze afslankmiddelen je slanker maken. In de meeste gevallen stellen ze ons teleur en verliezen we de hoop. Als je je gloeiende best doet om wat kilo’s kwijt te raken is motivatie ontzettend belangrijk. Die motivatie kun je alleen in jezelf vinden. Het vergroten van je zelfvertrouwen is de sleutel tot succes. Alleen als je vertrouwen en geloof in jezelf hebt kun je in enkele weken meerdere kilo’s kwijtraken.

Stel je voor!
Om succesvol te zijn mag je zelfs je ogen sluiten voor de realiteit. Stel jezelf voor in een slank lichaam. Dromen over je nieuwe ik kan een machtig wapen zijn. Wanneer je optimistisch en vastbesloten bent zul je in staat zijn je voor de 100% in te zetten om je doel – het afslanken – te bereiken.

Vroeg of laat levert deze houding de beste resultaten op. Ongetwijfeld zul je na een paar weken hard werken willen weten hoeveel je afgevallen bent. Dat is het moment om het meetlint te pakken…

Pijnlijke ontdekking
Ja!!! Of toch eigenlijk niet … Dat valt tegen… Wat is nu het resultaat van al die inspanning – je bent nauwelijks slanker. Er is geen reden jezelf wat kwalijk te nemen. Het meetlint is de schuldige.

Voor veel mensen die proberen af te vallen zijn de eerste resultaten zo teleurstellend en is hun zelfvertrouwen zo aangetast dat ze het opgeven. Is al het harde werk dat je tot nu toe hebt gedaan nu voor niks geweest? Nee, absoluut niet!

De waarheid:
Het is een feit dat een normaal menselijk lichaam tijdens de eerste fasen van een afslankprogramma geen grote veranderingen laat zien. Het begin is dus het moeilijkste Dus, weg met dat meetlint!

Je bent nu goed op weg de eerste periode te doorstaan; je lichaam heeft zich nu voorbereid op het afvallen. Gun jezelf nog een beetje meer tijd en succes is verzekererd. Dit is niet bedoeld om je te troosten, dit is een bewezen feit!

Schrijf een reactie