Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Een paar waardevolle tips voor het afslanken na de zwangerschap

Hoe krijgt een nieuwe moeder haar oude figuur weer terug na de zwangerschap? Als jij op zoek bent naar het antwoord ben je hier op het juiste adres. Er zijn een aantal effectieve methoden die vrouwen helpen snel hun oude figuur terug te krijgen. Het is natuurlijk fantastisch om moeder te worden, en je zult in het begin zo in de wolken zijn dat je je niet teveel zorgen maakt over je figuur. Maar na een paar weken wil je er ook weer charmant uitzien.. Hieronder vind je een paar tips om weer zo snel mogelijk niet alleen als moeder, maar ook als aantrekkelijke vrouw te worden gezien.

Laten we beginnen met je dieet
Allereerst zou je bij moeten houden wat je eet. Als je bijvoorbeeld veel vetten, sodium en suikers eet, weet je dat je je dat niet kan blijven als je je oude figuur terug wilt. Het is goed je eetgewoonten nauwkeurig onder de loep te nemen. Voor zowel je figuur als je gezondheid is het beter producten die rijk zijn aan vetten, suikers en sodium te laten staan.

Hetzelfde geldt voor het drinken van koolzuurhoudende frisdrank en het eten van witbrood (vol met zetmeel). Vermijd vooral junk food, dat zit vol kruiden en olie die funest zijn voor de bloeddruk en het cholesterol. Stop met het eten van drie grote maaltijden per dag. Het is veel gezonder meerdere kleinere maaltijden te eten.

Gezondere opties
Je kunt mager vlees eten, zolang je de porties bescheiden houdt. Mager vlees is bijvoorbeeld kalkoen of kip. Heel gezond zijn ook vis, pistachenootjes, amandelen, groenten en fruit, magere melkproducten, volkorenbrood, havermouth enz. Dit soort voedsel kun je prima eten als je wilt afvallen zonder jezelf te verhongeren. Probeer het eens en je zult snel een geweldige verandering in je figuur zien en je veel fitter voelen.

Het maakt ook uit hoe je eet
Het is absoluut waar dat gezond voedsel een positieve invloed op je gezondheid heeft. Behalve de kwaliteit is echter ook de kwantiteit belangrijk. Als je gewend bent 3 grote maaltijden per dag te eten is het nu de tijd met die gewoonte te breken en over te gaan op 5 kleinere maaltijden. Het mooiste is dat je zo niet alleen geen honger zult hebben, maar dat het ook helpt je stofwisseling te versnellen. Daarnaast moet je meer gaan bewegen. Fitness, afslankoefeningen of een stuk wandelen, wat je precies doet maakt niet zo heel veel uit. Als je een slank en goedgevormd lichaam wilt krijgen zul je moeten oefenen. Vergeet ook vooral niet voor voldoende – ongestoorde – nachtrust te zorgen. Daardoor zul je je energiek en ontspannen voelen.

Een laatste tip:
Naast hard werken heb je om af te vallen ook een optimistische instelling nodig. Als jij die platte buik wil, zul je je lichaam mentaal moeten voorbereiden op het volgen van het dieet en het doen van fitness.

Schrijf een reactie