Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Een snel-afslank-plan

In dit artikel beantwoorden we de vraag hoe je snel, effectief en permanent af kunt vallen. Om adequate resultaten te behalen zullen je twee vitale organen van je lichaam moeten weten te overtuigen: je hersenen en je maag. Probeer, voordat je aan een maaltijd begint, jezelf te overtuigen dat je al gegeten hebt. Het beste is om minder calorie-rijk voedsel te consumeren..

Aardbeien doen wonderen voor je
Jawel! Als je op de een of andere manier aardbeien op zou kunnen nemen in je dieet kun je fantastische resultaten bereiken. Wanneer je hebt besloten af te vallen sla dan aardbeien in. Eet regelmatig een paar aardbeien, zo om de paar uur. Als je meer calorieën eet dan je verbrandt worden deze overtollige calorieën als vet opgeslagen in de adipose tissues. Dit veroorzaak obesitas. Voor het verteren van aardbeien zijn veel calorieën nodig. Als je aardbeien eet worden de calorieën niet opgeslagen als vet, maar worden ze gebruikt voor de vertering van de aardbeien.

Eet lekker …. En gezond!
Als je van lekker houdt zou je veel vers fruit moeten eten. Als je van chocolade houdt is het misschien tijd om eens na te denken. Het is waar dat chocolade erg lekker is, maar het is ook ongezond. Laten we eens een vergelijking maken: Als je 100 gram appels eet levert dat het lichaam 47 calorieën op, als je 100 gram chocolade eet, levert het je lichaam 500 – onnodige – calorieën op.

Dus wat geeft nu meer voldoening? Het eten van een appel of een reep chocolade? Ze zijn beide erg lekker. Het antwoord is voor iemand die af wil vallen niet moeilijk: de appel natuurlijk. Dus waarom zou je niet vanaf vandaag elke keer als je zin hebt in een tussendoortje voor gezond te kiezen?

Andere fruitige slankmakers
Er zijn nog veel meer soorten fruit die even gezond en goed voor de lijn zijn als appels en aardbeien. Voor permanent resultaat zou je elke dag fruit moeten eten. Heel goed zijn bijvoorbeeld bessen (rode bessen, zwarte bessen, frambozen enz.) grapefruits, mango’s perzikken, sinnaasappels, ananas en watermeloen. Papayas zijn ook een fantastische bron van proteïnen en vitaminen en ze bevatten bijna geen calorieën.

Groenten als gezonde slankmakers
Net als fruit, is het erg belangrijk dagelijks groente te eten. Groenten helpen je af te vallen en zijn gezond. Zowel op de korte als de langere termijn. Enkele van de vele voedzame groenten die wonderen kunnen doen zijn: bieten, asperges, kool, wortelen, broccoli, slabonen, bloemkoel, tomaten (dat is eigenlijk fruit), knolraap, spinazie, enz.
Als je twee maanden lang deze groenten op tafel zet zul je een enorme verandering zien. Als je het nog niet kan, leer dan hoe je deze supergroenten op een lekkere manier kunt bereiden. Het is zelfs geen slecht idee om regelmatig alleen maar groenten te eten. Probeer het eens en beoordeel zelf het resultaat. Wat is nu twee maanden op een mensenleven?

Schrijf een reactie