Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Groene thee extract en afslanken

Er wordt tegenwoordig veel gepraat over groene thee of het groene thee extract als middel om af te slanken. Het schijnt zelf zo te zijn dat de “rich and famous” in Hollywood ertoe bekeert zijn. Het is natuurlijk niet verwonderlijk dat een product dat claimt te helpen bij het verliezen van die overtollige kilo’s positief in de belangstelling komt. Overgewicht is immers een van de grootste gezondheidsproblemen ter wereld en mensen van alle culturen en van over de hele wereld doen hun best af te vallen. Het is dus niet zo vreemd dat er plotseling veel interesse is voor een oeroud product als groene thee. Maar waar het gaat het allemaal over? Werkt het ook?

Laten we het eerst eens over afvallen hebben
Voordat we de vraag gaan beantwoorden of het groene thee extract kan helpen bij het afvallen, gaan we eerst eens wat dieper in op het proces van van het afvallen. Het lichaam kan op twee manieren gewicht verliezen. De eerste manier is door de energieopname te verminderen, de tweede door het energieverbruik van het lichaam te verhogen. Je kunt dus of zorgen dat je minder calorieën binnenkrijgt of zorgen dat je door meer te bewegen meer calorieën verbrandt.

Wat heeft dat met groen thee te maken?
Nu komen we bij de vraag – wat heeft groene thee nu met afslanken te maken? Nou, men heeft ontdekt dat inname van groene thee het energieverbruik van het lichaam verhoogt. Daarnaast worden er aan groene thee talloze heilzame werkingen toegeschreven die echter nog niet wetenschappelijk bewezen zijn. Dit verklaard waarom groene thee en groene thee extractcapsules de winkel uitvliegen. Het verklaart ook waarom de verkoop van groene thee op het internet zo explosief gegroeid is. Er worden nu online honderden groene thee supplementen aangeboden.

Helpt groen thee echt?
OK, nu zijn we dus bij het punt waar het echt om draait – werkt groene thee? Kun je door het innemen van groene thee extracten afvallen? Het juiste antwoord is te vinden in de naam voor producten als groene thee extracten: het zijn afslanksupplementen. Ze voegen dus iets toe, ze ondersteunen de pogingen van iemand die wil afvallen. Als iemand genoeg beweegt en een gebalanceerd dieet volgt in combinatie met het drinken van groen thee – ja dan werkt het. Je kunt op deze manier effectief gewicht verliezen. Wil iemand echter alleen door het drinken van groene thee, zonder zijn levenstijl te veranderen, afslanken, dan komt hij of zij van een koude kermis thuis.

Waar kun je groen thee vinden?
Als je nog nooit groene thee hebt geprobeerd is het een goed idee eerst wat research te doen en met je huisarts over je plan te gaan praten. Lees een paar beoordelingen en artikelen over verschillende soorten groene thee en verschillende merken groene thee zodat je in de winkel weet welk product het beste bij jou past.

Je kunt groene thee of groene thee extract zowel in de gewone supermarkt, als bij de Chinese toko, als bij de gezondheidswinkel kopen. Daarnaast wordt het zoals gezegd ook op vele internetsites aangeboden. Groene thee is absoluut aan te raden, als je maar niet vergeet dat je pas echt afslankt door meer te bewegen en bewuster te eten.

Schrijf een reactie