Het Onderhouden Van Uw Verloren Gewicht

| maart 29, 2010 | 0 Reacties

Een van de moeilijkste dingen betreft gewichtsverlies, is het onderhouden van uw verloren gewicht. Helaas is het gewicht verliezen slechts de helft van de strijd. U moet zelfs harder werken om het verloren gewicht niet opnieuw terug te krijgen. Het komt vaak voor dat de meeste mensen het verloren gewicht binnen een maand weer erbij krijgen, nadat ze zijn gestopt met het afslankprogramma. Dit kan ervoor zorgen dat u zelfs zwaarder bent geworden dan voor het dieet. Daarom moet u stappen ondernemen om te zorgen dat u geen overgewicht krijgt.

Hoe Kunt U Zwaarder Worden Na Een Dieet?

Er zijn bepaalde dingen die veel mensen doen, waardoor ze weer in gewicht bijkomen zodra ze stoppen met het dieet. Het is zelfs niet zo vreemd dat men vaak meer zijn bijgekomen, dan voordat ze aan het dieet zijn begonnen. Dit zorgt ervoor dat uw volgende poging om gewicht te verliezen moeilijker wordt. Hieronder staan enkele vaak voorkomende fouten die gemaakt worden:

  • U begint met uw oude eetpatroon, zodra u bent gestopt met uw dieet of afslankprogramma. Dit zorgt gegarandeerd voor het aankomen van alle verloren kilo’s in de afgelopen weken. Dit is wellicht een van de ergste fouten die u kunt maken.
  • Veel mensen stoppen met het bewegingsschema, zodra ze met het dieet stoppen. Wanneer u stopt met uw bewegingsschema, zal de spijsverteringsverbranding van uw lichaam langzaamaan weer terugvallen. Dit zorgt dat uw meer moeite heeft met het verbranden van die extra calorieën.
  • Het vergeten van de calorieëninname bij te houden als u stopt met uw dieet, is een gegarandeerde manier om weer in gewicht bij te komen.
  • Terugvallen op het fastfood en koolzuurhoudende drank of het eten van bevroren maaltijden eten. Dit zorgt er gegarandeerd voor dat u alle verloren gewicht binnen korte tijd weer terug heeft.

Hoe Voorkomt U Gewichtstoename Nadat U Bent Afgevallen?

Er zijn bepaalde stappen die u kunt ondernemen om ervoor te zorgen dat u niet terugvalt op uw oude gewicht, nadat u bent gestopt met uw dieet. Hieronder staan enkele tips die u kunnen helpen.

  • Bouw uw dieet langzaam af. Haast uzelf niet, omdat dit zorgt dat het lichaam uit balans raakt. Vermeerder langzamerhand de hoeveelheid voedsel dat u eet.
  • Stop niet met uw dagelijkse bewegingsschema. Het is erg belangrijk dat lichaamsbeweging een onderdeel van u leven blijft. Natuurlijk kunt u afzien van de intensiteit of de hoeveelheid oefeningen, maar u zult minstens 30 minuten per dag moeten blijven bewegen.
  • Zorg dat u het contact met uw ondersteuningsgroep aanhoudt.
  • Blijf dagelijks bezig met het tellen van calorieën en maak dit een onderdeel van uw levensstijl.
  • Blijf uzelf elke week wegen, zodat u ervoor zorgt dat u niet teruggaat naar uw oude gewicht.
  • Sta uzelf lekker eten toe. U kunt alles eten, zolang u dit met mate doet.

Categorie: Alle Hulpmiddelen Voor Het Afvallen!

Arganolie - De Beauty Trend van 2011

Ja! Twee theelepels culinaire Arganolie per dag stimuleert het afvallen aanzienlijk. Maar waar Arganolie haar sterk groeiende populariteit vooral aan te danken heeft, is het buitengewoon wonderbaarlijke effect dat het heeft op zowel haar, huid als nagels. Waarschijnlijk de beste schoonheidsproduct die ooit door moeder natuur is gecreëerd.

Als u Arganolie nog niet gebruikt, dan weet u niet wat u mist. Klik hier en kom meer te weten over de Vele Beauty Voordelen Pure Arganolie Of ga direct naar onze Arganolie Webwinkel!

Comments are closed.