Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Hoe kan ik afvallen met een Mexicaans menu? Is het mogelijk?

Mexicaanse levensmiddelen zijn een ware vorm van heerlijk eten, ze bieden niets dan het beste als het gaat om zoete, kruidige en zoute levensmiddelen. De meeste van hun gerechten brengen je het water in de mond en zorgen ervoor dat je teruggaat voor meer. Mexicaanse gerechten zijn gemaakt om gegeten te worden in kleine porties, maar wel erg vaak. Maar hoe kan je genieten van Mexicaanse levensmiddelen als je op dieet bent? Hoe kan je de smaak van wereld’s heerlijkste voedingsmiddelen aan?

Nu hoef je je geen zorgen te maken over naar een Mexicaans restaurant te gaan, want we hebben een aantal suggesties die je kan volgen. Je hoeft die Mexicaanse maaltijd met vrienden niet over te slaan, alleen maar omdat je op dieet bent. Nu kan je echt genieten en proeven van de smaken van Mexico, zelfs als je calorieën telt!

Diëten met Mexicaanse levensmiddelen, nog steeds mogelijk zelfs met salsa!

Je hoeft de salsa niet opzij te zetten wanneer je een Mexicaans restaurant bezoekt. Salsa lijkt zeer dieet-onvriendelijk maar in feite is het gezond. Salsa wordt gemaakt van vruchten en groenten zodat je je geen zorgen hoeft te maken over wat erin zit. Je kan nog steeds genieten van salsa, zelfs als je op een streng dieet bent, maar pas op voor portie-controle.

Hier zijn enkele geweldige gerechten waarvan je kan genieten bij een bezoek aan een Mexicaans restaurant, zelfs als je op een streng dieet bent.

Voorgerechten:
1. Eet geen chips maar wel de guacamole – chips hebben een zeer hoog koolhydraten gehalte, die je niet in je dieet wilt. Guacamole is gezond en voedzaam, dus kan je het bewaren voor het hoofdgerecht.

2. Ceviche – dit zijn zeevruchten gerechten waarvan je kan genieten met groenten en bepaalde kruiden.

3. Salades – Mexicaanse salades zijn geweldig. Je kan ze gerust eten en je kunt ook enkele carne asada toevoegen als eiwitbron.

Hoofdgerechten:
1. Zeevruchten – ze worden vaak geserveerd met licht salsa en citrusvruchten om hen op smaak te brengen. Dit is de beste tijd om een verse vis te eten en te genieten van de smaak.

2. Gegrild vlees – het is verstandig om vlees te kiezen op een Mexicaans menu in plaats van iets anders. Vlees op de Mexicaanse menu’s is vaak gegrild en niet gebakken en dat is zeer gezond, vooral voor de diëters onder ons.

3. Fajitas – Mexicaanse gerechten met een geweldig laag koolhydraatgehalte.

4. Mole – dit is Mexicaanse saus, vaak geserveerd op kip. Je kan het best mole eten die gemaakt is op basis van plantaardige voedingsmiddelen in plaats van op chocolade.

5. Chili verde – je kan volop genieten van de pittige smaak!

6. Tostada Salades – je kunt de vullingen eten maar sla de schelpen altijd over, zij zijn rijk aan koolhydraten.

Overige:
Voor ontbijt kan je altijd kiezen voor de Machaca. Het zijn Mexicaanse gerechten die rundvlees, eieren en groenten bevatten die allemaal samen worden gebakken. Ze zijn gezond en erg smaakvol.

Om je Mexicaanse ervaring in stijl te beëindigen, kan je een margarita drinken. Kies margaritas zonder suiker of indien dat niet mogelijk is, met minder suiker.

Nu kun je steeds met genoegen afvallen zonder die heerlijke internationale menu’s over te slaan, alleen maar omdat je op dieet bent!

Schrijf een reactie