Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Hoe kun je nepdiëten herkennen?

We worden tegenwoordig overspoeld met diëten en afvalprogramma’s. Helaas zijn vele daarvan echte nepdiëten, ontworpen door mensen die snel geld willen verdienen. Hoe kun je nu een nepdieet onderscheiden van een echt goed en verantwoord dieet? Lees onderstaande tips?

Nepdiëten ontmaskerd
We worden via de media gebombardeerd met beelden en slogans die ons willen doen geloven dat het mogelijk is om in enkele dagen tijd er fantastisch uit te zien en een heel ander mens te worden. Mensen die last hebben van hun overgewicht en zichzelf lelijk en te dik vinden trappen hier maar al te vaak in. Ze spenderen heel veel geld aan producten of diëten die hen helemaal niet helpen en helemaal niet doen wat ze beloven.

Hieronder volgen enkele tips die je kunnen helpen het kaf van het koren te scheiden als het gaat om diëten en afslankproducten. Bestudeer deze tips goed en je zult nooit meer je geld kwijt raken aan waardeloze nepproducten en nepdiëten.

1.Afvallen zonder te trainen – elk programma of product dat je dit belooft, is in principe oplichterij. Wetenschappelijk is bewezen dat afvallen zonder in beweging te komen niet mogelijk is. Sterker nog, de enige effectieve en verantwoorde manier om af te vallen is een combinatie van trainen en diëten.
2.Afvallen en alles blijven eten wat je maar wilt – een programma of product dat dit claimt is eveneens nep. Het is gewoon een feit dat alles wat je eet calorieën zijn die binnen komen. Als je calorierijk voedsel blijft eten, zal het je nooit lukken om af te vallen. Dat is een eenvoudige rekensom van calorieën tellen en er bestaat geen enkel wondermiddel dat dat tegen kan gaan.
3.Voorgoed afvallen en daarna nooit meer hoeven diëten – ook dit is pure oplichting. De praktijk heeft bewezen dat alleen mensen die voorgoed hun leef- en eetgewoontes veranderen in staat zijn om op een laag gewicht te blijven. Iemand die is afgevallen en weer terugvalt op zijn oude gewoontes, zal in korte tijd alle kilo’s er weer bij gekregen hebben.
4.Een middel dat alle vetten en koolhydraten blokkeert – zo’n magisch middel bestaat er gewoon niet. Er bestaan geen wondermiddelen die in één klap al het calorierijke voedsel kunnen verbranden. Als je alle calorieën die je binnen krijgt wilt verbranden, dan moet je beperkte porties eten met weinig calorieën en daarbij veel bewegen.
5.Hiermee 14 kilo verliezen in 30 dagen – het is ongezond en schadelijk om meer dan 1,4 kg per week af te vallen. Als dat wel lukt met een product, dan is dat product weliswaar effectief, maar onveilig. Door te snel af te vallen, raakt je stofwisseling ontregeld en dat kan op de lange duur zeer grote gezondheidsproblemen opleveren.
6.Iedereen kan met dit product afvallen – alle mensen zijn verschillend en het is beslist niet zo dat één bepaald afvalprogramma of –product voor alle mensen werkt. Er bestaat niet één oplossing, maar verschillende mensen hebben verschillende oplossingen nodig. Om resultaten te behalen, moet je een afvalprogramma kiezen dat bij je lichamelijke gesteldheid en persoonlijkheid past.
7.Afvallen met pleisters of crèmes – er bestaat geen enkel middel dat vanaf de buitenkant in staat is om vetlagen te verbranden. De enige mogelijkheid om vetlagen te verbranden is bewegen. Daardoor begint het lichaam met het verbranden van opgeslagen vetlagen.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Gebruik daarom bovenstaande feiten om te herkennen of een afvalprogramma of afslankproduct echt of nep is.

Schrijf een reactie