Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Kaneel Toevoegen Aan Uw Dieet En Verlies Gewicht

kaneel en honing dieet

Kaneel was ooit meer waard dan goud. Tegenwoordig kunnen we de supermarkt binnenlopen en de kaneel voor een paar eurocent in een potje kopen. Deze specerij bevat steeds meer medicinaal bewijs vanwege de bijdrage aan een betere hersenfunctie, vermindering van cholesterol en kalmering van de maag. Maar daar blijft het niet bij! Onderzoek geeft aan dat kaneel helpt om gewicht te verliezen.

Wat Kaneel Voor U Doet

Kaneel is een specerij dat sommige mensen in hun koffie gebruiken of op een stukje vlaai. Maar deze specerij heeft een zeer positief effect op de suikerspiegel. Studies tonen aan dat kaneel de bloedsuikers op niveau houdt en in balans brengt. Ze verlagen zelfs de suikerspiegel als deze te hoog is. Door het in evenwicht brengen van het insuline niveau, draagt bij aan gewichtsverlies en het beheren van diabetes.

Kaneel helpt kortweg gezegd bij het verliezen van gewicht en draagt bij aan behandelen van de insuline weerstand, beginnende diabetes en spijsverteringssyndromen- en problemen.

Honing en Kaneel Dieet

Er wordt veel gesproken over het feit dat een thee van honing en kaneel zorgt voor gewichtsverlies. Stel dat u elke dag een half kopje kaneel/honing thee drinkt, dan zou u 3 tot 4 kilo in een week verliezen. Het ontgift zogenaamd het lichaam, doodt de bacteriën en geeft meer energie. Er is weinig bewijs dat dit echt zal werken en het is onwaarschijnlijk dat u behoorlijke hoeveelheid gewicht zal verliezen. Het kan echter ook geen kwaad. Het dieet kan ca. twee maanden worden aangehouden zonder het lichaam schade aan te brengen. Langere periodes zouden vermeden moeten worden, als men daadwerkelijk veel gewicht zou verliezen.

Kaneel Gebruiken Om Gewicht te Verliezen

Er bestaat echter geen magische kuur voor afvallen. Het is niet waarschijnlijk dat u veel gewicht zal verliezen door het drinken van honing/kaneel thee. U kunt wel kaneel gebruiken om het niveau van uw bloedsuiker te verbeteren. Het zorgt dat u minder behoefte heeft aan tussendoortjes.

Kaneel Toevoegen aan Uw Dieet

Er bestaan twee vormen van deze specerij: kaneelpoeder en kaneelstokjes.

  • Besprenkel het over cornflakes, pap en toast.
  • Voeg het toe aan gebakken fruit voor een heerlijk dessert.
  • Voeg het toe aan uw koffie, magere chocomelk en thee.

 

Kaneel Supplementen

Men kan kaneel ook als supplement innemen. Op deze manier hoeft deze specerij niet worden toegevoegd aan het dieet. Kijk naar een supplement van hoge kwaliteit. Het liefst een dat door derden wordt gelabeld als kwaliteitsmerk, zodat u weet wat u in huis haalt. Begin met een pil per dag. Meestal wordt gezegd meer te nemen, maar het hoeft niet overdreven te worden.

Kaneel alleen zal niet op magische wijze uw gewichtsproblemen oplossen. In plaats daarvan gebruikt u het, samen met een gebalanceerd dieet en goede lichaamsbeweging. Kaneel is een product dat ondersteuning geeft aan de bloedsuikerniveaus.

Schrijf een reactie