Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Kent u de grootste fabel rondom gewichtsverlies al?

Door de jaren heen zijn er talloze fabels over verschillende levenskwesties ontstaan. We horen vaak fabels over acne, huwelijksvoorbereidingen, begrafenissen, en andere onderwerpen. Sommige fabels hebben een rechtstreekse verbinding met het onderwerp, maar anderen kloppen totaal niet. Fabels zullen er altijd zijn, omdat we geneigd zijn ze te geloven.

Heeft u weleens fantastische fabels over afslanken of dik worden gehoord? We horen altijd dat witte rijst dik maakt. Dit is niet waar. Het levert juist een goede basis van koolhydraten, tenzij u deze niet verbrand. We hebben vaak gehoord dat het eten van fastfoodketens gezond zijn en u slank maken. Dit is niet waar, omdat ze veel kunstmatige conserveringsmiddelen bevatten die slecht voor onze gezondheid zijn.

Deze fabels over gewichtsverlies zijn voor veel mensen gekmakend. Sommige mensen volgen altijd de regels, ook al is er geen duidelijk of betrouwbaar bewijs dat het klopt. Wij geloven nog vaak in de oude tijd toen niemand ons deze fabels kon uitleggen. Tot de opkomst van de moderne wetenschap.

Melk en gewicht verliezen, zijn ze met elkaar verbonden?

We hebben de reclames gezien waarin men zegt dat een glas melk per dag gezond is. We kijken naar reclames waarbij de melkdrinkers een mooier en vetvrij lichaam krijgen, sterkere spieren en botstructuur ontwikkelen. Maar de vraag is, staan deze twee werkelijk met elkaar in verbinding? Hebben ze werkelijk zoveel invloed op elkaar?

Melk is een zeer goede bron van calcium. Het is een feit dat calcium verantwoordelijk is voor het onderhoud van de botten en de groei. De wetenschap heeft dit effectief bewezen. Hoe zit het dan met het drinken van melk dat zorgt voor minder vetopslag een snellere spijsvertering? U zult nu het resultaat kunnen zien en zelf kunnen besluiten of dit een fabel of een feit is.

Melk en de onderzoeksresultaten van gewichtsverlies hier onthuld!

Naar aanleiding van een artikel uit het ‘Journal Nutrition Review’, werd er gezegd dat er geen bewijs is dat het eten van melkproducten zou helpen om af te vallen. Ze hebben een grondig onderzoek uitgevoerd om te zien of melk en andere melkproducten kunnen helpen om gewicht te verliezen. De statistieken zetten alles recht.

Men heeft 49 verschillende klinische onderzoeken bestudeerd. Het verband tussen de twee onderdelen werden onderzocht met als resultaat:

1 persoon verloor geen gewicht, maar had minder vetopslag in het lichaam.
2 personen toonden gewichtstoename.
5 personen zijn afgevallen.
41 personen hadden geen bijzonder verband tussen gewichtsverlies of toename.

Als we de resultaten bekijken, ziet het naar uit dat ze behoorlijk verschillende effecten hebben. We kunnen in het algemeen zeggen dat melk net zo min zorgt voor gewichtsverlies als gewichtstoename.

Schrijf een reactie