Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Omgaan met voedsel aandringers … doe het goed!

Laten we zeggen dat je op een feestje bent waar een vriendin de gastvrouw is, en ze komt opeens met een enorme bosbessencake aandraven. Zinnetjes zoals, “kom op, een stukje kan geen kwaad ” of “dit zal je heerlijk vinden, neem een stukje ” of misschien wel “dit is een zeer zeldzaam recept, je moet wat meer eten” klinken je waarschijnlijk bekend in de oren. We zijn allemaal vertrouwd met deze woorden, niet waar? Deze mensen zijn de voedsel aandringers in ons leven. Ze proberen er zich goed bij te voelen om ons eten met veel calorieën aan te smeren. Als we niet op een dieet zijn, is dit geen probleem. Maar wat als dat wel het geval is?

Deze voedsel aandringers kom je overal tegen, vooral op feestjes en borrels. Het kan onze eigen moeder, tante, oom, vriend, beste vriend, de gastvrouw van het feestje, de kok of zelfs de traiteur zijn. Zij zijn diegenen die ons in de richting van calorie-rijk voedsel duwen. Voedsel dat ze zelf hebben geprobeerd of hebben klaargemaakt. Maar hoe gaan we om met deze mensen? Hoe kunnen we correct handelen? Wat zijn de manieren waarop we met ze kunnen omgaan zonder hen te beledigen?

6 tips over voedsel aandringers …

Gelukkig hebben we 6 geweldige manieren over hoe je kunt omgaan met deze voedsel aandringers. Deze geweldige tips zijn goed om te oefenen als je op een feestje bent en je zit vast in een moeilijke situatie. Dus, beschouw deze tips als een methode om nee te leren zeggen tegen voedsel aandringers en om te leren van streng je dieet te volgen!

1. Altijd eerlijk zijn
Vertel aan jouw familie of vrienden dat je een zeer streng en top afslankingsprogramma volgt en dat je zorgvuldig de calorieën telt van alles wat je eet want je wilt slagen. Vertel ze dat het niet betekent dat je hun eten niet lekker vindt, maar dat je gewoon in prima vorm wil zijn.

2. Gebruik smoesjes
Zeg dat je dol bent op het eten, maar dat je nu echt genoeg hebt, of zal bijnemen als wat je net gegeten hebt een beetje verteerd is. Wandelen of kletsen met een vriend kan ook worden gebruikt. Je kunt hen vertellen dat je nog wat bijneemt na een wandeling of een gesprek met een vriend.

3. Eet kleine beetjes
Het eten van een klein beetje kan waarschijnlijk niet zoveel kwaad. Na het eten van een klein beetje kan je een compliment geven door te zeggen hoe lekker het was.

4. Om mee te nemen aub
Je kan altijd zeggen dat je het voedsel wil meenemen naar huis, omdat je het echt lekker vindt. Of je zou kunnen zeggen dat je je huisgenoot wil laten proeven van dit zeer lekkere eten. Achteraf weten ze toch niet of je het nu opeet of niet.

5. Wees voorbereid Ga er steeds vanuit dat je deze mensen overal keer op keer zal tegenkomen en het enige dat je moet doen is om met ze om te gaan is het slim aanpakken.

6. Jouw woorden Onthoud altijd dat het je woorden ten aanzien van je acties zijn, die voor resultaten zorgen. Dus ongeacht de beslissing die je zelf maakt om ervoor te gaan of niet, zorg dat je klaar bent voor de gevolgen.

Je bent nu klaar om hen vol moed het hoofd te bieden en om effectief af te vallen!

Schrijf een reactie