Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Ontdenk de nieuwste trend rondom operatieve ingrepen om gewicht te verliezen!

Moe van het steeds diëten zonder positieve resultaten? Uitgeblust door de verschillende dieetplannen en maaltijden die nog altijd geen resultaat hebben gehad? Gaat u trouw naar fitness en doet u talloze cardio-oefeningen, maar ziet u er nog steeds hetzelfde uit? Hebt u genoeg van boeken die schrijven over gewichtsverlies, maar moeilijk te volgen zijn?

Waarom probeert u dan niet eens een chirurgische ingreep om gewicht te verliezen? Enkele vragen komen dan wel ter plekke naar boven:
U bent bang voor naalden en u wilt geen ingrijpende operaties ondergaan.
U voelt zich niet gemakkelijk bij de gedachte aan liposuctie en bent bang voor pijn.
U hebt angst voor de procedure en u wilt niet te lang uit de circulatie zijn.
Dit zijn slechts enkele kwesties die spelen als het gaat om operatieve ingrepen.

Dus wat gebeurt er als u geen succes behaald met uw dieet en bewegingsplan? Bent u nog steeds erg bang voor een chirurgische ingreep? Wat kunt u doen? Wat zijn de opties? Zijn er alternatieven beschikbaar? Wat een geluk dat wij een oplossing hebben voor u!

Lipoplastie, een geweldig alternatief voor liposuctie!
Het Radiofrequentie Assistentie Lipoplastie (RFAL) is een geweldig alternatief voor de ingrijpende liposuctie procedure. Als u geen pijn wilt, uit de circulatie zijn of injecties wilt hebben, is dit het beste wat u kunt doen. Dit is de kans om uzelf goed te verwennen en goed te voelen over uzelf en uw uiterlijk.

Met deze procedure zijn er geen naalden nodig, er is geen pijn of uitvaltijd. Ze gebruiken vormen van radio frequenties die een soort volumetrische hitte geven zonder de (opper)huid te beschadigen. Met deze vorm van hitte, smelt het de onderhuidse en inwendige vetten van het lichaam weg.

Na het smelten van deze vetten wordt het behandelde gebied in vorm gebracht. Ze maken de huid strakker en het vermindert zelfs de rimpels. U kunt tot 7,5 cm vermindering van het gebied verwachten en zeker 4,5 kilo gewichtsvermindering binnen circa 6 weken.

Welke kandidaten komen in aanmerking?

Als u zich in een van onderstaande punten herkent, kunt u met deze procedure beginnen. Zo bent u op weg naar een betere en slankere versie van uzelf.

– Als u alles hebt geprobeerd van dieet tot lichaamsbeweging. Maar u zit nog met problematische gebieden zoals de buik, dijen, bovenarmen, borstkas, etc.
– Als u geen ingrijpende liposuctie wilt ondergaan.
– Als u al eens liposuctie heeft gehad en u het gebied wilt onderhouden.
– Als u een volledig comfortabele procedure wilt zonder pijn en injecties.

Als u onder een van deze voorwaarden valt, waarom gaat u niet naar de dichtstbijzijnde kliniek of instituut dat lipoplastie biedt?

Schrijf een reactie