Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Raak deze zomer vele kilo’s kwijt

Als je echt wilt afvallen is het beslist mogelijk. Het vraagt wel je volledige inzet en je zult 100% gemotiveerd moeten zijn. In dit artikel geven je wat tips en informatie over hoe je binnen een paar maanden flink kunt afvallen. Hier zijn ze:

Je persoonlijke afslankgids:
Het is weer zomer! Tijd voor avonturen, zwemmen, zonnen en vakantievieren. Of misschien is het een goed idee je vrije tijd nog nuttiger te besteden. Zou je je vakantie niet kunnen gebruiken voor de verbetering van je gezondheid? Als jij aan obesitas lijdt is het nu het moment om jezelf een belofte te doen: deze zomer raak ik van mijn overtollige kilo’s af!

Als je echt vastbesloten bent dan zijn wij er om je te coachen en te adviseren. Hier vind je je persoonlijke afslankgids die je helpt en traint om snel mogelijk van je overgewicht af te helpen. Als je nu begint kun je tegen het einde van de zomer overal representatief voor de dag komen, op recepties, trouwerijen, en ja, ook op strandfeesten.

Een dieet tegen obesitas
Heb je wel eens van de afslankvuistregel gehoord? Het is een van de simpelste natuurwetten die er bestaat. De vuistregel die je moet hanteren als je snel wilt afvallen luidt alsvolgt : eet minder en beweeg meer. Met minder eten wordt niet bedoelt dat je moet vasten. Het gaat er vooral om dat je minder voorbewerkt voedsel eet. In plaats daarvan zou je groenten en fruit moeten eten.
Vertrouw op moeder aarde en eet voedsel dat op natuurlijk wijze wordt geproduceerd. Schrap voorbewerkt voedsel, junk food en rood vlees van het menu. Het is ook verstandig om letterlijk minder te eten. De grootte van elk item op je bord mag nooit groter dan de palm van je hand zijn.

Blijf actief!
Dit is heel belangrijk en kan niet serieus genoeg worden genomen. Door zorgvuldig opgebouwde, regelmatige fysieke activiteit versterken we het hart en allerlei ander lichaamsfuncties. Laat je lichaam 1 uur per dag flink z’n best moeten doen. Doe dit minstens 3 en het liefst 6 keer per week.

Begin vandaag met een flinke wandeling. Bouw daarna je trainingsprogramma langszaam op. In het begin heb je genoeg aan een wandeling om je lichaam voldoende te belasten, later zul je met gewichten moeten gaan trainen. Stel een trainingsprogramma op dat zwaar genoeg is om je uit te dagen, maar leuk genoeg om het te kunnen volhouden. Als je het enige maanden volhoudt is succes verzekert.

Het gevolg:
We zijn de eersten die het toe zullen geven: wat wij adviseren is weinig revolutionair of uniek. Toch is het echt de enige manier om effectief en definitief gewicht te verliezen. Probeer het gewoon eens een paar maanden. Maar probeer het serieus en met een positieve instelling. Je zult zien dat je er steeds meer van overtuigt raakt dat je kunt afvallen.

Schrijf een reactie