Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Succesvolle technieken om definitief af te rekenen met overgewicht

Het is moeilijk een dieetplan te vinden dat op langere termijn succesvol is. Velen kiezen voor dieetpillen, afslanktabletten, eenzijdige dieeten, dieetsupplementen enz.. Deze producten garanderen geen succes op de lange termijn en meestal komt het er op neer dat je voor enige tijd honger moet lijden. Lijkt dat je echt gezond?

Kwaliteit en prijs
Daar kan ook het nodige over gezegd worden. Waar je je dieetsupplementen of andere afslankprodukten ook koopt, je betaalt altijd de marktprijs die gebaseerd is op de vraag en niet op de kwaliteit. Natuurlijk, je kunt veel producten goedkoper op het internet krijgen, maar daar worden weer veel vervalsingen aangeboden. Als consument valt het niet mee om goede producten voor een redelijke prijs te kopen.

Een paar feiten over de dieetindustrie
Geloof het of niet, maar vandaag de dag wordt de totale waarde van de dieetindustrie geschat op 49 miljard dollar! Vanaf de producent tot de verkoper probeert iedereen een graantje mee te pikken. Afslankproducten zijn erg duur. Weet dus goed waar je aan begint als je voor een bepaald afslankplan kiest; je zit er voor langere tijd aan vast. Er zijn waanzinnig veel afslankproducten en – plannen op de markt. Je doet er dus verstandig aan voor je begint jezelf goed te laten informeren.

Wat te doen?
Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat je goed voorgelicht wordt voor je aan een afslankprogramma begint. Doe zelf onderzoek op het internet, lees boeken, en stel vragen. Je zou antwoord moeten krijgen op vragen als: “Hoe helpt dit product me met het afvallen?”, “Werkt het ook nog als ik stop met het hongerdieet?”, “Is het product veilig en betrouwbaar?”

Niet goed – geld terug?
Er zijn afslankprogramma’s die je je geld terug beloven als je niet binnen 30 dagen resultaat ziet. Afslanken doe je niet in 30 dagen, en na dertig dagen valt er nog weinig te zeggen over het uiteindelijke resultaat. Je kunt voor het volgende dilemma geplaatst worden: stel je hebt na 30 dagen wat kilo’s verloren, maar minder dan je hoopte. Stuur je dan het product terug, met het risico dat je een programma opgeeft dat op langere termijn succesvol is?

Een paar feiten:
Je kunt een mens niet opsplitsen in lichaam, geest en ziel. Wanneer we afvallen concentreren we ons meestal uitsluitend op het lichaam. Als we dat doen pakken we slechts 33% van het probleem aan. Dat dat niet voldoende is blijkt uit het feit dat we na het volgen van een dieet na een tijdje weer aankomen. Volgens de statistieken komt zelfs 95% van al het gewicht dat we afvallen er na een tijdje weer aankomt.

De ultieme oplossing
Je kunt kiezen voor een Amerikaans programma dat ‘Gods way to weight loss’ (Gods manier van afvallen). Dit programma richt zich niet alleen op je lichamelijk overgewicht, maar ook op dat van je geest en ziel. Succes verzekert.

Schrijf een reactie