Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Tien manieren om met succes vetarm te eten

Tien manieren om met succes vetarm te eten
Beginnen met minder vet te eten is in het begin vaak heel moeilijk. Onderstaand volgen enkele tips die je kunnen helpen dat met succes te doen.

Tips om succesvol af te vallen

Volg onderstaand tien fantastische en gemakkelijke tips die je zonder twijfel zullen helpen met afvallen.

1.Wees realistisch – afvallen is niet een wedstrijd waarin het gaat om wie er als eerste wint. Afvallen gaat over het bereiken van doelen in je leven en het opbouwen van discipline. Stel jezelf vooral in het begin niet al te hoge doelen, want daarmee creëer je alleen maar frustratie en teleurstelling. Begin altijd met een klein doel dat gemakkelijk te verwezenlijken is.
2.Richt je keuken en je koelkast opnieuw in. De beste manier om met verleidingen om te gaan is deze helemaal buiten bereik te brengen. Verwijder alles uit je keukenkastjes en de koelkast wat niet nodig is. Verwijder alle dikmakende voedingsmiddelen en koop deze ook niet meer.
3.Sla vervolgens in je keuken en koelkast allemaal gezonde en slank makende voedingsmiddelen op: fruit, groenten, volkoren producten, vis, mager vlees en gevogelte, mager zuivel, noten, zaden …
4.Leer wat goede porties zijn en wat een normale hoeveelheid om te eten is. De meeste mensen met overgewicht zijn te dik omdat ze eenvoudigweg veel te veel eten. Het is nodig dat je leert te controleren hoeveel je eet en alleen eet wat je echt nodig hebt.
5.Sla nooit het ontbijt over. Als je een goed ontbijt neemt, helpt dat je stofwisseling op gang te brengen voor de hele dag. Een goed ontbijt bestaat niet uit witbrood met jam maar uit volkorenbrood met magere kaas of yoghurt met muesli en fruit.
6.Drink veel water. Dit reinigt je lichaam en water helpt bij de vertering van voedsel. Water is ook bevorderlijk voor de afscheiding van gif- en afvalstoffen uit het lichaam.
7.Eet eenmaal per week vleesloos. Je reinigt daarmee je darmen. Op de vleesloze dag kun je veel groenten, fruit en peulvruchten eten, die de eiwitten uit het vlees vervangen.
8.Eet minstens tweemaal per week vis. Vlees en gevogelte zijn niet de enige bronnen van eiwitten. Het eten van vis is zeer gezond en helpt bij het afvallen.
9.Word actief en blijf actief. Blijf niet de hele dag op de bank of achter de computer hangen. Onderneem activiteiten waarbij je in beweging komt en calorieën verbrandt.
10.Eet altijd gezonde snacks. Val nooit terug op dikmakende snacks als chips of repen. Eet in plaats daarvan een vollegranen cracker of magere yoghurt of een stuk fruit.

Met deze tips kun je gezond, vetarm en lekker eten en zul je je leven lang slank, gezond en fit blijven!

Schrijf een reactie