Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Afvallen Met Dragon – De Beste Tips, Trucs En Adviezen!

dragon

Dragon is een kruid dat veel wordt gebruikt in de Franse keuken waar het vaak het zout vervangt; zowel in marinades en salade dressings als in vlees- of visgerechten.. Dit kruid kan je helpen je afslankdoelen te bereiken.

Wat kan dragon voor je doen?
Niet alle claims die over dragon worden gedaan zijn wetenschappelijk bewezen, maar het is duidelijk dat het heel gezond is dit kruid aan je dieet toe te voegen, of je er nu direct van afvalt of niet.

  • Er zijn mensen die geloven dat dragon direct helpt afvallen. Zij beweren dat dragon de stofwisseling versnelt waardoor je dus de calorieën sneller verbrandt. Deze theorie is nooit bewezen, maar omdat er nog maar zo weinig onderzoek naar gedaan is hoeft het ook niet onwaar te zijn.
  • Wat wel zeker is dat je door dragon aan je gerechten toe te voegen minder zout in het gerecht hoeft te doen. Zout of sodium veroorzaakt een toename van gewicht doordat het lichaam te veel vocht vasthoudt: zogenaamde vochtretentie.
  • Daarnaast voegt dragon meer smaak toe zonder extra calorieën of vet aan een gerecht toe te voegen. Met de toevoeging van een klein beetje dragon wordt je gezonde magere salade dressing of je kipmarinade nog lekkerder. Hoe meer je van gezonde voeding geniet hoe gemakkelijker het is ongezond junkfood te laten staan.

Dragon toevoegen aan je dieet
Dragon is gemakkelijk aan je dieet toe te voegen; er zijn talloze gerechten waarin dragon gebruikt wordt. Het Atkin’s dieet raadt aan veel dragon te gebruiken en ook batriatrische chirurgen zijn er een voorstander van. Google met het trefwoord dragon en je vindt talloze recepten.

  • Om te beginnen kun je het toevoegen aan marinades en salade dressings. Dit geeft je een idee van de smaak en ideeën voor recepten waarin je dragon wilt gebruiken.
  • Voeg het bijvoorbeeld toe aan je kalkoen- en kipgerechten.
  • Je kunt het ook prima toevoegen aan soepen en stoofpotten. Die krijgen er een rijkere en vollere smaak van.
  • Doe wat dragon in gewone magere yoghurt en besprenkel het met wat uien – of knolflookpoeder. Zo maak je snel een gezonde en lekkere dip.

Wees niet bang te experimenteren
Als het om kruiden gaat moet je vooral dingen uitproberen. Dat is de enige manier om uit te vinden wat werkt. Wanneer je aan de smaak gewend raakt kun je het aan steeds meer gerechten toevoegen.

Hoewel het dus niet bewezen is dat je door het consumeren van dragon afvalt, staat het wel vast dat je door het gebruik van dragon minder zout in je eten hoeft te doen om je gerechten op smaak te brengen. Dit kan een groot verschil uitmaken in het wel of niet slagen van je afslankpoging.

Schrijf een reactie