Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Veilig afvallen met behulp van uw dagelijkse ontbijt!

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, als er een maaltijd is die eigenlijk perfect gezond zou moeten zijn, is het ons ontbijt. In vergelijking met andere maaltijden zoals lunch en diner, dient het ontbijt voor een groot deel om de dag levend en vol energie te beginnen. Voordat we aan onze dag beginnen moeten we enorme hoeveelheden vitamines en mineralen hebben om er tegen aan te kunnen. Geen enkele aanvulling kan deze vitaminen en mineralen die we nodig hebben voor de dag vervangen, met uitzondering van het eten van het juiste ontbijt.

Heeft u de ervaring dat u door de dag heel traag en moe bent, zelfs als u maaltijden op tijd eet? Heeft u ervaren dat u traag bent op uw werk, als het in feite nog maar 2uur ’s middags is? Voelt u zich zo moe en uitgeleefd net na uw shift? Nou dit zijn slechts enkele van de dingen die we kunnen ervaren als we niet het juiste voedsel eten als ontbijt. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en mag nooit worden verwaarloosd noch buiten beschouwing worden gelaten.

Eenvoudige tips voor het geweldig ontbijt …

Dit zijn geweldige tips die u kunt volgen om ervoor te zorgen dat uw ontbijt gepaard gaat met het woord “gezond”.

Neem afscheid van drive-thru De meesten van ons kopen ontbijt bij fastfoodketens voor allerlei redenen, sommigen zien het als zeer praktisch in plaats van thuis te koken en anderen hebben niet de tijd om hun eigen ontbijt klaar te maken. Maar wat we kopen bij deze fast-foodbedrijven is niet gezond genoeg om te voldoen aan onze energiebehoeften van de dag. Dus het is nog steeds het beste voor u persoonlijk om zelf uw eigen maaltijden voor te bereiden.

Tel uw calorieën
Maar dat betekent niet dat u voor het ontbijt alles kan eten wat u wilt, omdat het allemaal verbrand moet worden tijdens de dag. Vergeet niet dat we behoefte hebben aan gezonde voedingsmiddelen en geen calorie-rijke voedingsmiddelen.

Wees kieskeurig
Als u ervoor heeft gekozen om naar een restaurant te gaan voor uw ontbijt, onthoud dan om te kiezen wat u eet. In plaats van hele eieren, vraag naar eiwit. En altijd nee zeggen tegen bijgerechten zoals patat en hash brown, want ze zijn rijk aan natrium en dit is niet goed. Ga voor gezond fruit en groenten als bijgerecht in plaats van gebakken aardappel gerechten.

Ga voor ei, omeletten Eieren als ontbijt is een goede keuze, maar vergeet niet om te bezuinigen op de hele eieren en in plaats daarvan twee eiwitten te gebruiken. U kunt gebruik maken van een heel ei en twee eiwitten voor uw omelet. Vergeet erbij niet gebruiken te maken van calorie-arme maar gezonde voeding , zoals groenten of imitatie-spek voor een volledige smaak.

Sla brood en gebak over
U kunt brood of gebak eten, maar alleen als verwennerijtje af en toe, niet als alledaags ontbijt. We hebben het over muffins, croissants, donuts, koekjes of kaneelbroodjes. Ze bevatten grote hoeveelheden suiker die u kunt vervangen door een gezonde hoeveelheid calorieën.

Nu u deze gezonde ontbijttips kent, kunt u genieten van het ontbijt en ervoor zorgen dat het u helpt om sneller vet te verbranden gedurende de dag.

Schrijf een reactie