Hulpmiddelen Voor Het Afvallen

Wat je zou moeten weten over groene thee dieetpillen

Overal ter wereld zijn mensen op zoek naar middelen om effectief en definitief af te vallen. Een van de middelen die succesvol is gebleken is groene thee. Het innemen van pillen die groene thee bevatten blijkt een effectief middel om flink wat overtollige kilo’s kwijt te raken.

Groene thee is afkomstig uit China. Het wordt gemaakt van gedroogde en gestoomde, niet-gefermenteerde theeblaadjes. Groene thee bevat anti-oxidanten en is erg gezond. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat groene thee effectief kan zijn bij de behandeling van hartklachten, diabetes, een te hoog cholesterol, bepaalde vormen van kanker en overgewicht. En dat is goed nieuws voor iedereen die wil afslanken.
Groene thee is tegenwoordig erg populair bij mensen die op een gezonde manier willen afvallen. De groene-thee pillen worden gemaakt van de theeblaadjes; het maakt dus niet zoveel uit of je de thee drinkt of de pillen inneemt.

Hoe helpt groene thee je afslanken?
Het groene thee extract was altijd al een van de meestgebruikte ingrediënten in allerlei afslanksupplementen, en nu zijn er dus pillen die alleen maar groene thee bevatten. Waarom is groene thee zo effectief?

Rijk aan caffeïne :
Het is bewezen dat caffeïne een uitstekende vetverbrander is. Groene thee is rijk aan caffeïne en helpt je lichaam overtollig vet te verbranden.

Anti-oxidant:
Groene thee is een krachtige anti-oxidant. Anti-oxidanten vergroten je uithoudingsvermogen waardoor je langer kunt sporten of fitnessen wat weer helpt om meer calorieën te verbranden.

Vermindert de eetlust:
Wetenschappers hebben vastgesteld dat het drinken van groene thee je eetlust vermindert. Dat je afvalt als je wat minder eet hoeft niet uitgelegd te worden.

Glucose regelaar
De EGCG in groene thee regelt de insuline. Het stimuleert de insulineactiviteit. Na een maaltijd stijgt het suikerniveau in het lichaam. Groene thee is in staat het suikerniveau te controleren en te verminderen. Dit verkleint de kans op diabetes.

Versnelling van de stofwisseling
Wetenschappers aan de Universiteit van Texas hebben ontdekt dat groene thee de stofwisseling, het metabolisme, versnelt. Wanneer je metabolisme verbetert, verbrandt je lichaam meer calorieën. Deze worden dus niet als vet in je lichaam opgeslagen.

Vermindert lichaamsvet
Overtollig vet in het lichaam wordt verminderd door de in groene thee aangetroffen stof catechin. Dit verkleint de kans op cholesterol.

Blokkeert synthese van de vetzuren
Groene thee verhindert de synthese van vetzuren. Bij de synthese van vetzuren worden carbohydraten omgezet in vet. Het verhinderen van deze omzetting leidt tot dramatisch gewichtsverlies.

Hoe neem je groene-theepillen in?

<

    li>Neem éen pil per dag

  • Neem geen pil vlak voor je gaat slapen. Het kan slapeloosheid veroorzaken.
  • Drink veel water, de groene-theepillen bevat ingrediënten met diuretische eigenschappen – je zult veel moeten plassen.
  • Verander je levenstijl. Zorg dat je voldoende beweegt en let er op dat je gezond eet. Dat, in combinatie met de pillen zullen je helpen slank te worden en te blijven.

Schrijf een reactie