Afslank Artikelen

De Beste Afslank Oefeningen Voor Vrouwen

Gewicht verliezen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn als je maar weet hoe je het aan moet pakken. Men moet simpelweg een aantal factoren in acht nemen om zo het lichaam te krijgen dat hij of zij wil. Een van de factoren die wellicht het belangrijkste is, is het dieet. Mensen moeten zich bewust zijn van wat ze eten en dit combineren met wat simpele oefeningen. In dit artikel worden een aantal tips besproken die met name erg effectief zijn voor het vrouwelijk lichaam. Niet dat ze niet werken voor mannen, maar het is gebleken dat vooral bij vrouwen een goed resultaat wordt behaald. Dus als u geïnteresseerd bent in minder tijd besteden aan oefeningen, maar u wilt wel de resultaten zien, dan is het zeker de moeite waard even door te lezen.

Oefeningen specifiek voor vrouwen:

Snelwandelen op een loopband.
Deze oefening is simpel maar ontzettend doeltreffend. Wandelen is niet moeilijk en het kost evenmin veel moeite. Bij deze oefening loopt u in een vlot tempo op de tredmolen. Doe dit ongeveer 2 minuten achter elkaar en stop vervolgens. Draai u om en herhaal dit proces achterstevoren. U leest het goed- loop achteruit op de tredmolen. Op deze manier gebruikt u meer spieren en het kost uw lichaam meer moeite in het algemeen deze beweging uit te voeren. U verbrandt aanzienlijk meer calorieën en voor een goed resultaat zou u deze oefening minstens 20 tot 25 keer moeten herhalen. Veel mensen zijn bereid een vermogen uit te geven aan afslankmethodes maar deze oefening kost u helemaal niets.

Springen.
Geloof het of niet maar simpelweg springen is een geweldige manier om van overtollige kilo’s af te komen. De oefening is simpel: Zet u met zoveel mogelijk kracht af en spring in de lucht. Blijf dit 2 minuten herhalen en neem dan een kleine pauze van ongeveer een minuut. Herhaal het hele proces vervolgens nog een keer. Probeer de oefening drie maal achter elkaar te doen en om het meeste uit deze oefening te halen zou u het zo’n drie keer per week moeten doen.

Deze twee oefeningen zijn erg makkelijk en bovendien erg effectief. Dus als u graag wat extra kilo’s wilt verliezen dan zullen deze twee oefeningen u zeker een heel eind op de goede weg helpen.

Schrijf een reactie