Afslank Artikelen

Tips Voor Het Vlot Verbranden Van Lichaamsvet

Bent u ook een van die mensen die zichzelf liever niet in de spiegel zien? Bent u het zat van vrienden en kennissen te moeten horen dat u een beetje ‘aan de zware kant’ bent? In de media en mode industrie tellen mensen met overgewicht niet meer mee- het zijn vandaag de dag alleen de slanke dennen die op de omslag van hippe tijdschriften staan. Overgewicht draagt –onterecht-het stigma van schaamte en inferioriteit voor velen met zich mee. Voor veel mensen kan overgewicht in de weg staan van een succesvolle carrière of een gelukkige relatie.

Bent u iemand die last heeft van een minderwaardigheid complex? Dan is voor u nu de tijd aangebroken om een nieuwe weg in te slaan! Ja, u leest het juist- het is vandaag de dag niet meer nodig te lijden onder overgewicht en de catastrofale gevolgen die het heeft voor uw zelfvertrouwen. Hier zijn een aantal tips die u zullen helpen vlot uw overtollig vet te verbranden en die u als een nieuw mens voor de dag zullen laten komen!

Positief denken staat gelijk aan een gezond zelfvertrouwen
Herinnert u het zich nog- u voelt zich zo licht als een veertje als u zich goed over uzelf voelt. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen met een optimistische kijk op het leven zelden overgewicht problemen hebben. Een positieve houding is dan ook de basis van alle vet verbrandings tips. Gaat u maar na: door een positieve houding eigen te maken zal het niemand ooit nog lukken u minderwaardig te laten voelen over uw gewicht. Het zal diëten en bewegen ook een stuk makkelijker maken en leuker, omdat door de positieve houden het resultaat eerder zichtbaar zal zijn. Dus, als u serieus wilt gaan afvallen, dan zult u moeten beginnen met uw gevoel van eigenwaarde en uw instelling.

Doe wat u leuk vindt!
Onderzoek heeft uitgewezen dat de beste manier van lichaamsbeweging datgene is wat u het leukste vindt om te doen. Er bestaat dus niet zo iets als een standaard succes formule. Het heeft geen zin uzelf met tegenzin naar de sportschool te slepen als u dat helemaal niet leuk vindt. U koppelt hiermee een negatieve ervaring aan lichaamsbeweging, wat het uiteindelijke resultaat niet ten goede zal komen. Probeer een dusdanige vorm van lichaamsbeweging in uw dagelijkse schema in te passen zonder daarmee gelijk al te radicale veranderingen door te voeren. Benader lichaamsbeweging met een positieve houding en neem de moeite bepaalde sporten uit te proberen om te kijken of u het wel of niet leuk vindt.

Vet verbranden door spiermassa te kweken
Door uw spieren gericht met gewichten te trainen zal uw stofwisseling met zelfs 10% vlotter gaan werken. Dankzij deze krachttraining ontwikkelt u eveneens spiermassa en hiermee verbrandt u vlotter vet, wat weer als gevolg heeft dat u afvalt. Zelfs na de training zal uw stofwisseling vlotter blijven doorwerken- wellicht is dit een goede manier om uw dag te starten?

Zet door!
Een gezonde en uitgebalanceerde levensstijl bestaat niet alleen uit voldoende lichaamsbeweging. Wat u eet is minstens zo belangrijk dus zorg ervoor dat uw dieet uitgebalanceerd is en alles bevat wat u als een druk mens nodig heeft. Wissel sporten af met andere vormen van lichaamsbeweging, zodat u geestelijk en lichamelijk niet in een routine vast komt te zitten. Het allerbelangrijkste is echter door te zetten en deze nieuwe gezonde levensstijl vol te houden.

Schrijf een reactie