De Populairste Diëten

Ontdek een geweldige Aziatisch recept met weinig koolhydraten!

Aziatische recepten behoren waarschijnlijk tot de beste recepten ter werelds die ooit gemaakt werden voor menselijke consumptie. Ze hebben alle smaken die in hun recepten tot leven komen, als je van zoet houdt, hebben ze het, maar ook als je liever pittig of gewoon hebt. Een van de belangrijke ingrediënten van Aziatische recepten, die mensen met een dieet geen goed doen, zijn rijst en noedels. Rijst en noedels komen voor in bijna alle authentieke Aziatische recepten. Dat betekent niet dat je minder van de Chinese keuken moet eten of ze volledig moet schrappen van je dieet. Je kan toch je eigen versie maken van Aziatische lekkernijen zonder te veel koolhydraten of calorieën te eten.

Zelfs als je een streng dieet volgt, zal je jezelf geen pijn doen door je honger te stillen met deze kleine traktaties uit Azië. Het is een feit dat hoe meer je naar deze lekkernijen verlangt, hoe meer je misschien andere voedingsmiddelen zal eten die meer schade en gevaar betekenen voor je dieet. Dus waarom jezelf niet verwennen met Aziatische noedels en je Aziatische honger stillen? Maak je geen zorgen over je dieet, je maakt het zelf zo dat je de keuze hebt om het zo vetvrij te maken als mogelijk.

Hoe maak je een Aziatisch dieetgerecht met noedels en varkensvlees…

Aziatische noedels behoren tot de meest beroemde noedels in de wereld. Je kan sommige ingrediënten uit dit gerecht proberen weg te laten of te vervangen, maar pas op voor de effecten daarvan op de smaak van deze heerlijke Aziatische delicatesse. In plaats van varkensvlees, kan je gebruik maken van alternatieve ingrediënten zoals kip of vegetarisch vlees.

Ingrediënten:
– 2 12 ons shirataki of tofu noedels
– 1 pond varkensgehakt, of je eigen alternatief
– ½ kopje sojasaus
– ¼ kopje droge sherry
– 1 / 3 kop pindakaas
– 1 eetlepel rijstazijn of ciderazijn
– ½ theelepel Aziatische chilisaus, of chilisaus naar keuze
– 8 teentjes knoflook, gehakt of geperst
– 2 eetlepels geraspte gember, vers
– 2 eetlepels sesamolie
– 1 pond taugé
– 6 lenteuitjes of sjalotten, fijngehakt
– Peper naar smaak
– 1-2 eetlepels lichte olie, zoals olijf- of pinda-olie

Bereiding:
1. Meng varkensgehakt of je vervanging, sojasaus en sherry, dek af en zet opzij.
2. Meng de rest van de sojasaus met de pindakaas, azijn en pikante saus met ¼ kopje water.
3. Verhit de pan of de wok en voeg vervolgens de lichte olie van uw keuze toe en bak het varkensvlees.
4. Bereid de noedels door ze te spoelen met warm water.
5. Snijd met behulp van een schaar de pasta in kleine stukjes die geschikt zijn om te serveren.
6. Controleer of het vlees bruin en mals is.
7. Wanneer het vlees gaar is, voeg knoflook en gember en kook het tot de knoflook goudbruin is. Voeg de noedels toe.
8. Voeg het mengsel dat je opzij gezet hebt toe en spreid het over alle delen van de noedels, maar zorg ervoor dat je niet overdrijft op de noedels.
9. Voeg de taugé toe en bestrooi met lenteuitjes of sjalot.

Nu kan je genieten van je heerlijke Aziatische noedels zonder je zorgen te maken over je gewichtsverlies!